Websitesi İçin Grafik Tasarımcı Aranıyor
-
Merhaba arkadaşlar,
Yeni açılacak bir fitness websitesi için grafik tasarımları yapıcak takım arkadaşı arıyoruz. Aylık ücret verilecektir. İlgilenen arkadaşlar mesaj atabilir.
Teşekkürler.
-
Biraz detay vermelisin.
-
detayları gonderirmisin
-
Tam olarak ne tür çalışmalar yapacak birini arıyorsunuz örnek çalışma var mı
-
Logo mu arayüz mü? Görsel hazırlama falan mı yapılacak
-
Beyler, size tavsiyem.. Kesinlikle kötülemek için yazmıyorum. Olanı yazmak zorundayım. Şahıs isimleri kurum isimleride vermiyorum.
Bu arkadaşla bu iş için çalışmayın lütfen. Komik komik rakamlara iş yaptırma düşüncesindeler.
Saçma bir fiyat politikaları yüzünden yaptığım demo ücretini bile almadım. Kalsın dedim.
250 lira bile veremiyorlar.
-
detayları alayım
-
SaviorAngel bunu yazdı
detayları alayım
Detay ben vereyim. Bi web sitesi açılacak, blog gibi. Sosyal medya görselleri yapacaksın.
10 TL üzeri söyleme fiyat. :)
10 TL'ye yapacak olan varsa buyursun tabii ki. Ufak lisede okuyan öğrenciler ilgilensin sadece.
-
Daniel-Koo bunu yazdıSaviorAngel bunu yazdı
detayları alayım
Detay ben vereyim. Bi web sitesi açılacak, blog gibi. Sosyal medya görselleri yapacaksın.
10 TL'ye yapacak olan varsa buyursun tabii ki. Ufak lisede okuyan öğrenciler ilgilensin sadece.
hocam bende öğrenciyim fakat 10 tl benim günlük masrafım :D değmezmiş kalsın
-
SaviorAngel bunu yazdıDaniel-Koo bunu yazdıSaviorAngel bunu yazdı
detayları alayım
Ahahahah. Umarım iş sahibi arkadaşlar bi oturup düşünür durumun ne olduğunu ;)
El kıpırdatmaya değmez.
-
Daniel-Koo bunu yazdıSaviorAngel bunu yazdıDaniel-Koo bunu yazdıSaviorAngel bunu yazdı
detayları alayım
Ahahahah. Umarım iş sahibi arkadaşlar bi oturup düşünür durumun ne olduğunu ;)
El kıpırdatmaya değmez.
10 tl çok cuzzi bir miktar bi kızla yemeğe gitsen 30 tl hesap geliyor :D