Wifi Adaptoru Nasil Evde Yapabilirim
-
Sa hocalar resimdeki adaptore 50 tl para verdim zamaninda isimi gordumu gordu 1-2 ay ama oyuna falan giremedim cs ye neyse diyip gectim bunada sukur en azindan internette girebiliyorum dedim son zamanlarda adaptor iyice sapitti internette girmiyor internet var diye gosteriyor gitmiyor veya cekmiyor tarzi belli bir seviyeden sonra sinir bozacak hatalar
Herneyse birdaha 60-70 tl verecek para elime gecmez kolay kolay oyuzden evde yapmam lazim var midir bir yolu
Mesafeye gelirsek evin tek bir cephesindeki tum o dalarda pencereye 1 adim mesafedeki tum alanlardan telefonlar cekmektedir sacma bi tarif oldu ama wifi kimin bende bilmiyorum
TheAvenqer tarafından 28/Oca/16 21:05 tarihinde düzenlenmiştir -
Anlamadım sen şimdi 50-60 tl wifi adaptörüne veremeyeceğim diyorsun ( olabilir veremeyebilirsin burayı anladım )
Ama 0 yada çok daha düşük bir maliyet ile evde kendim nasıl yaparım mı diyorsun hocam? -
aynen öyle şöyle ucuza yapabilecegim bir yol varsa söylersen sevinirim
-
Okurken beynim yandı.
O kalitede bir kablosuz adaptörü yapamazsınız. Elektronik cihaz ya da gömülü bir şey isteseydiniz ESP8266'ya bakın derdim.
Sürücüsünü falan güncelleyin.
-
YeniHarman bunu yazdı
Okurken beynim yandı.
O kalitede bir kablosuz adaptörü yapamazsınız. Elektronik cihaz ya da gömülü bir şey isteseydiniz ESP8266'ya bakın derdim.
Sürücüsünü falan güncelleyin.
tariftendir :D herneyse şuan öyle bir durumdayımki knight gireyim dedim 1 hafta sonra ilk defa wifi ye bağlandı o kadar yavaşki hile taramasının 5 dk içinde kendini güncellemesi lazımmış ama o bile olmuyor oyun hata veriyor
-
Hocalar konuyu baltalıyorum k.bakmayın benimde bi sorunum var yeni konu açmıyım dedim
Bende de hem kasa hem laptop var modeme kablolu ve kablosuz bağlı ancak masaüstü nete girince kablosuz yayın tamamen devredışı kalıyor dns error hatası veriyor
Bunları nasıl senkronize çalıştırabiliriz var mı bi fikriniz?
-
Tayga bunu yazdı
Hocalar konuyu baltalıyorum k.bakmayın benimde bi sorunum var yeni konu açmıyım dedim
Bende de hem kasa hem laptop var modeme kablolu ve kablosuz bağlı ancak masaüstü nete girince kablosuz yayın tamamen devredışı kalıyor dns error hatası veriyor
ikisininde local ip si sabit ve aynı olabilir mi acaba?
-
iSo bunu yazdıTayga bunu yazdı
ikisininde local ip si sabit ve aynı olabilir mi acaba?
O zaman ne yapabilirim dinamik değil miydi bu İP ataması nasıl çakışıyor
-
hocam beni yanlış anlamanı istemem ama
bu nasıl bir yokluk yahu
iyi kötü demeden bir işe gir çalış bence
çalışacak bir durumun yoktur belki ama en azından part time freelance tarzı işler yap
öğrencimisin?
-
DestinatioN bunu yazdı
hocam beni yanlış anlamanı istemem ama
bu nasıl bir yokluk yahu
iyi kötü demeden bir işe gir çalış bence
çalışacak bir durumun yoktur belki ama en azından part time freelance tarzı işler yap
öğrencimisin?
Aynen ogrenciyim lise son
-
anladım hocam,
ama ne yazık ki o işi evde yapamazsın
biraz hayal gücü olmuş senin ki :(
elinde fazla olan biri varsa sana versin olay kapansın
bende vardı nişanlıma verdim
bide gerçekten alet bozuksa ben alayım sana
ama önce aletin kesinlikle bozuk oldugunu saptaman lazım
çünkü wifi gücü yetersiz geliyorsa sapıtıyor olabilir
gereksiz satınalma vs yapmayalım bir şekilde telefondan neti paylaştır bi dene bakalım
olmadı pm gel