Win 10 - Tam Ekranda Video İzlerken(Chrome) Windows Donuyor?
-
Chromeda tam ekran video izlerken normal olarak ESCye basıp videoyu kapattığımda bilgisayar donuyor. Hiçbir işlem yapılmıyor. Sadece mouse hareket ediyor ama ctrl+alt+del bile çalışmıyor. Garip olan şeyse videonun arkada çalışıyor olması, görüntü donuk ama ses geliyor. Beklemekle de çözüm olmuyor. Sorunu anlamadım ilk defa karşılaşıyorum, bilgisayarı tamamen kapatmam gerekiyor düzelmesi için.
Bu sorunla karşılaşan var mı hacılar?
-
Ben oyun oynarken heycansiz yerinde alt tap yapip video falan acıyorum izliorum ayni sekil bende de oluyor
ctrl alt delete oluyor ama kapanmıyor bir sey oda kaliyor ekranda oyuna donus yapmıyorum falan ızdırap ya
operaya gecis yapicam da zaten opera kullaniyordum ben ya niye chromeye gectim ki ben acaba ?
Neyse Mozillayi geçip ortaligin sakinleşmesini mi beklesem napsam burdaki yorumlara göre yol alicam artik
-
Emin değilim ama şöyle bir ayar varmış chrome da bunu kapattım. Ne değişecek bilmiyorum.
"Kullanılabilir olduğunda donanım hızlandırmayı kullan"
< ="-1"> -
Biraz araştırdım benimle aynı sorun değil fakat bu ikisini kapatmamızı tavsiye ediyorlar. Bu şekilde chrome ekran kartını değil de işlemciyi kullanıyormuş sanırım.
"Google Chrome kapandığında arka plan uygulamaları çalıştırmaya devam et"
bununla
"Kullanılabilir olduğunda donanım hızlandırmayı kullan"Bunu kapatmamızı tavsiye ediyorlar.banneduser tarafından 25/Nis/19 21:45 tarihinde düzenlenmiştir -
Notebook mu Desktop mı
-
Notebook hocam ama oyun notebook'u nedenini çözemedim.
-
ekran kartı sürücüsünü güncelleştirmeyi denedin mi ?
-
Hocam otomatik güncellemede. Bu sorun 1-2 haftadır olmaya başladı, son zamanlarda bilgisayar çok açık oluyor
-
Opera Kullan Kardesım, Ben Mozilla asıgı oldugum ıcın CH Kullanmam ama Tavsıye Operadir..
-
Bi bende oluyo diye araştırmadım bile :)) sıkıntı büyükmüş
-