Win8.1 Tablet Önerileriniz
-
DrKill bunu yazdımasuk bunu yazdıDrKill bunu yazdı
2 gb ram li alırsan çok daha iyi olur. Bende bir tane var gayet memnunum ancak maaaüstu kullanımında dokunmatiği kötü, metro arayüzunde çok iyi ama. İyiki 2gb ramli almışım dedim zamanında
Uygun fiyat mıdır aldığın o tablet, şimdi alibabadan bakıyorum 150-200$ aralığında 2gb ramli ve 32gb kapasiteli tablet var ama o kadar bekleyemem :) önerini bekliyorum :)
Benimki çift işletim sistemleri. Dota 2 bile oynadım o derece :) (kasıyor ama)
Şarjı 4 - 5 saat arası gidiyor. Ben xiaomi 10000mah pil ile de kullanıyorum tüm günü deviiriyorum çok rahat.
Benim ki teclast x80h. İki işletim sistemli olduğu için windows'a hafısazı az kalıyor o yüzden sd kart aldım hiçbir sıkıntım yok.
Ben 340 TL ye almıştım. Eclipse, Netbeans gibi yazılımları kullanabilmek cidden güzel tablette.
Sanırım alibabadan almışsın. İnternette tr sitelerinde yok gibi ilk sayfalarda Google'ın. Beklemek istemiyorum açıkçası, 1 haftada da gelir 1 ayda da. Almışken iyisi olsun isterim tabiki... Az bir bakayım teclast x80h modeline netten :) sağol yardımların için.
-
SeRDaR bunu yazdı
bende casper Via T8W var memnunum hatta şimdi windows 10 a güncelledim 6-7 ay olacak 400 liraya almıştım vatandan memnunum
şarjı çok iyi bunu ayrıca belirtmek isterim
Kılıf + klavye içinde olması fiyatı biraz yüksek gösteriyor açıkçası. İlerde illaki bunları da alacaksın hometech Pro alsan bile diyebilirsin. Bataryası ne kadar acaba onun? Diğeri 4000amh idi. Vatan yada gold aracılığıyla almak istiyorum. En ufak bir sorunda şikayetimi hemen iletebileyim. İstersen sende ufak bir kıyaslama yap, hangisi daha uygun olur benim için :) teşekkürler bu arada Serdar.
-
Peki 3g olanlardan tavsiye edebileceginiz var mi?
-
3G li cihaz düşük bütçeli olarak reeder ın ve lenovo nun var. lenovo a7 olması lazım. reeder ın hangi üründü hatırlamıyorum. 300 ila 370 arasında değişiyor fiyatları mağazadan mağazaya bu 2 ürünün.
Hometech iyidir. Hometech alacaksan klavyeli modeli de var onu tavsiye etmem zira klavyesi türkçe klavye değil.
-
1049 bunu yazdı
3G li cihaz düşük bütçeli olarak reeder ın ve lenovo nun var. lenovo a7 olması lazım. reeder ın hangi üründü hatırlamıyorum. 300 ila 370 arasında değişiyor fiyatları mağazadan mağazaya bu 2 ürünün.
Hometech iyidir. Hometech alacaksan klavyeli modeli de var onu tavsiye etmem zira klavyesi türkçe klavye değil.
http://m.gearbest.com/tablet-pcs/pp_192959.html
Bu modeli beğendim. Fiyatı da Tr'ye göre süper. Gümrükte takılma ihtimali var ama ödeme yapıp almak bile değer bu alet için. Yarın sipariş vereceğim. İşlemcisi daha güzel diğer modellere göre okuduğum kadarıyla :) Kullanmadım ama tavsiye edebilirim.
-
Aynen guzel bir cihazmis. Intel islemciler icin bir not geceyim. Android tarafinda intel islemcili bir cihaza sd kart taktiginizda uygulamalari sd ye tasiyamiyorsunuz. Windowsta durum nedir net bilgim yok.
-
microsoft surface al arkadaşda var inanılmaz bir olay hem laptop oluyo hem tablet ama çok tuzlu surface 3 pro lar en son 3 bin liraydı
-
http://www.gearbest.com/tablet-pcs/pp_192959.html
http://www.gearbest.com/tablet-pcs/pp_144806.html?gclid=CJX9ntLMgscCFdMatAodaYYK0Q
78 dolar ken kendime almamıştır.
Kur bu fiyatken alınırmı bilmem ama ciha z10 numara.
-
1049 bunu yazdı
Aynen guzel bir cihazmis. Intel islemciler icin bir not geceyim. Android tarafinda intel islemcili bir cihaza sd kart taktiginizda uygulamalari sd ye tasiyamiyorsunuz. Windowsta durum nedir net bilgim yok.
32 gb yeri var, yeterli olacaktır diye düşünüyorum. Windows tabanlı olunca taşıma-aktarma belki daha kolay olur bende bilmiyorum, sadece Android işletim sistemini sevmiyorum, güzelim pahalı tabletlerde görünce zaten çıldırıyorum :) O sisteme o gider mi diyerekten... 1 oyun + internet asıl amacım bu tablette.
-
arkinfes bunu yazdı
microsoft surface al arkadaşda var inanılmaz bir olay hem laptop oluyo hem tablet ama çok tuzlu surface 3 pro lar en son 3 bin liraydı
Malesef o kadar para veremem :) ucuz + iyi bişi olsun istiyorum. 3bin tl ye güzel bir oyun laptopu alınır :)