Windows Phone Kullanan Müridler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meliksah
    Meliksah's avatar
    Erkek

hacılar geçen hafta bendeki discoveryi satıp akustikelektrik (yakın geçmişte kaybettiğimiz) nickli mürid tavsiyesi üzerine lumia 920 aldım ikinci el. pili diğer alete göre daha az gitse de, uygulaması az olsa da çok hoş alet. tekleme takılma yok. yakında windows phone 10 da çıkacakmış galiba.

Sizin kullandığınız uygulamalar neler? saran ilerlemeli oyun var mı önerdiğiniz?

aa iyi olmuş lan. güncelleme yapayım imzaya bi ara :W
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    halat
    halat's avatar
    Erkek

Hocam bende de l920 var.Daha once de l820 kullandim. Sonraki de l1520 olabilir :) Tavsiyelerimi yazayim. Hepsini begenecegini umuyorum.

Camera360 Sight, ProShot,Lomogram +, Baconit(reddit de takiliyorsan boyles baska platformda bulamazsin. Bu uygulama icin bile Lumia alinir), Favoz Free 8 (tumblr icin), Loco Music Player , Files&Folders Pro, Mail(cogu mail hizmetini destekliyor) , Quick Player Pro , Onereader (PDF dosyalari icin) , UC Browser (tartismasiz en iyi web browser), PySharp English Turkish Dict (WP de daha iyisi yok), Tubecast (YouTube icin). Oyun olarak da Mind Your Step basit ama cok eglenceli , arcade den classic i secip oynamani siddetle tavsiye ederim.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fdumanli
    Fdumanli's avatar
    Erkek

pek fazla uygulama yüklemiyoum ama

microsoft'un kendi uygulamarı çok güzel. office lens, onenote, lumia selfie, lumia storyteller, lumia creative studio, mixradio vs... bunlara kesinlikle bakmanı öneririm lumia almak için bir sebep bu uygulamalar. bunun haricinde youtube için tubecast öneriyorum üstüne yok.

edit: yukarıdaki arkadaş ta yazmış quickplay i eklemeyi unutmuşum, ben de şiddetle tavsiye ediyorum

Fdumanli tarafından 16/Şub/15 18:27 tarihinde düzenlenmiştir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    literatur
    literatur's avatar
    Erkek

akustik nickli arkadaş vefat mı etti hocam,yakın geçmişte kaybettiğimiz demişsin? WP Store'da yeterince uygulama ve oyun olmadığı hikayesi eskide kaldı hocam. Arkadaşlar yeterince öneride bulunmuşlar

ben oyun söyleyeyim. Brothers in Arms 3 diye bi meret var. Sildim de kurtuldum bırakamıyordum yoksa. Asphalt 8 de iyidir. Gerisini de kendin araştırırsın. Windowsphonehaber.com'daki elemanlar uygulama ve oyun tavsiyesi konusunda iyi çalışıyorlar. Siteyle uzaktan yakından alakam yoktur, reklam değildir. Bir de maxicep'in wp alt forumu da işini görür.

LuMyaM sheqiL, yoLuMdAn cheqiL

Editledim amma sayfa kaydı. Mottoya dayanamadı sanırsam.

literatur tarafından 16/Şub/15 18:40 tarihinde düzenlenmiştir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meliksah
    Meliksah's avatar
    Erkek
    Sencer bunu yazdı

akustik nickli arkadaş vefat mı etti hocam,yakın geçmişte kaybettiğimiz demişsin?

yok yav. Allah gecinden versin de. İ*neyi arıyorum arıyorum bulamıyorum. Kuzenle beraber kaybettik. Ona sormuştum da uygulama meselesini, karıdan kızdan vakit bulamıyormuş bana mesaj atmaya g*tüm. Görsün diye yazdım.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meliksah
    Meliksah's avatar
    Erkek

bu arada uygulamalar için sağolun hacılar. Wifiya bağlanır bağlanmaz çekcem hepsini

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek

ya bu düdükler yapmadı yada ben beceremedim 

telefon rehberine her telefondan her cihazdan her ortamdan kişi aktarımı var

ama bu telefondan dışarı hiç bir şekilde kişileri yeni telefonuma atamadım (işe cloud karıştırmak istemedim) 

wert tarafından 16/Şub/15 18:54 tarihinde düzenlenmiştir

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurulmac11
    nurulmac11's avatar
    Erkek
    wert bunu yazdı

ya bu düdükler yapmadı yada ben beceremedim 

telefon rehberine her telefondan her cihazdan her ortamdan kişi aktarımı var

ama bu telefondan dışarı hiç bir şekilde kişileri yeni telefonuma atamadım (işe cloud karıştırmak istemedim) 

rehberi ac sol kenardan saga dogru hafif cek isaretleme zimbirtisi cikicak ordan isaretleyip paylas de bluetothla atarsin. microsoft oyunlari icin oyunu satin alin sonra chatten yazip iade edin parasi geliyo hesaba ama oyun telefonda kaliyo belese gelmis oluyo. bu sekilde minecraft yuklu su anda benim 920 de

black implies white, self implies other, life implies death.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek

wphone markette uygulama az öylemi :D herkes en az 1 milyon uygulama kuruyor galiba telefona

Kurtlar tasma takmaz....
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo

Bir WP kullanıcısı olarak ki diğer telefonlarıda kullanarak en sevdiğim işletim sistemi diyebilirim. Uygulama olaraksa şuan bende olmazsa olmaz olarak kullandıklarımı yazayım. Ki bilindiği gibi birçoğu Bill amcamızın uygulamaları :)

OneNote, HereDrive, HereMaps,uTorrent Remote (Gayet Kullanışlıdır Kendileri), Battery+,Gestures Beta(Örnek vermek gerekirse telefonunuz çaldığında ters çevirirseniz susar :) ),Lumia Beamer, Office Lens,PhotoMath (Basit ve orta düzeyli matematik denklemlerini lönk diye çözüyor abimiz), Remote Desktop, Video Compressor, Plesk Manager (Plesk Panelinizi kontrol etmenize yarar)

Son gelen güncelleme ile tuş kilidi kapalıyken bildirim merkezi (Yukardan çekerek şeyettiğimiz yer) sadece sizin belirlediğiniz 4 ayarı kontrol eder. Normalde bildiğiniz gibi gelen mesaj ve whatsapp iletilerini tuş kilidi kapalıda olsa ilk birkaç karakterini görebiliyorduk. Şimdi tuş kilidiniz kapalıyken telefonunuzu rahatlıkla bırakın ve gidin :D Ayrıca şöyle bir güzellik daha eklendi ayarlar kısmından ulaşabildiğimiz. Telefonu örnek vermek gerekirse bir arkadaşınıza yada herhangi birine vereceksiniz ama telefonu verip başka bir işle ilgilenmeniz lazım ayarlardan işlem kısıtlama koyarak sadece yapabileceği işlemleri kısıtlayabilirsiniz. Sadece arama yapma, internete girme, maillere ulaşma ve gönderme gibi. Şahsen evdekiler birini aramak istediklerinde sürekli yanıma geldiklerinden başka bir işim olsa bile bi kulağım onlarda oluyor işleri bitince telefonu alayım diye hemen, kurcalanmasın diye. Şimdi hiç sıkıntım yok işleri bitse bile sadece arama kısıtlaması koydum arama yapabiliyor telefon :) Kapatma tuşuna basılı tutup sola çektiğinizde normal moda geçiyor telefon tekrardan :)

Wp10 ile daha stabil ve düşük pil kullanımına yoğunlaşacaklarını düşünüyorum. Ayrıca uygulama mağazası diğer işletim sistemlerine göre ivmeyi yakalamış durumda. Apple hala önce bununda sebebi piyasaya daha geç çıkmaları ama suç Nokia da yapacak bişey yok. Ancak artık lumia serisi MS elinde olduğu için bu alanda daha fazla efor sarfedeceklerdir. Artık telefon satışından gelirleri artıyor ve tablet piyasasında daha büyük pay istiyorlar.

Bence 2-3 seneye kalmadan pastadaki paylarını artıracaklar. Apple'ın payına göz dikerler gibi geliyor. Android kullanıcıları Wp geçmez kolay kolay root imkanı vs derken telefonu bambaşka bişeye dönüştürebiliyor adamlar ucu çok açık bir sistem oluyor. Ancak Wp gibi kapalı kutu olan iOS, Ms için daha kolay bir hedef olacak. Lumia serisi yakında MS kalitesiyle pazarda yer alacak şuanda hala Nokia satın alınmadan önceki projeler devam ediyor. Yeni dizayn ve donanım konusunda bir gelişim bekliyorum. Apple gibi bir patlama olabilirmi, olabilir.

Bunun sebeplerine gelirsek. Bilmiyorum kaç kişi fark etti. Arrow dizisi, dizideki tüm elektronik cihazlar MS kurulu. Telefon, tablet, bilgisayar. Bilgisayar tamam dünya üzerinden tartışmasız en çok kullanılan işletim sistemi. Ancak telefon ve tabletlerde sürekli gözümüzün önüne sokularak bir bilinçaltı oluşturuluyor. Oliver gibi zengin kesimdeki insanların Lumia kullanması bir imaj yaratma politikası gibi geldi bana. Lumia 925 kullanan birisi olarak söylüyorum piyasadaki en zarif telefonlardan birisi bana göre. Gerek tasarım, gerekse kullanılan malzemeler telefonu elinize aldığınız zaman iPhone ilk çıktığı patladığı o havayı yakalamışlar.

Öngörüm 5 sene içerisinde Apple payının bir kısmı Wp kullanıcısına kayabilir. Samsung pastadan yeterince yedi, artık git gide kullanıcısı azalıyor. LG, Sony ve Htc android piyasasında samsungu ezecekler. Heleki Çinin en iyi üreticileri Xaomi ve OnePlusOne gibi firmalarda pastadan pay istediklerini göz önüne alırsak Samsung yakın zamanda telefonlarında büyük bir gelişim gösteremezse piyasadan çekilmeye kadar gidebilir.

Tablet piyasasında mutlak favorim Andoid, ama MS den beklediğim atak gelirse ve araçlar için navigasyon + tablet olarak WP tabanlı bir alet geliştirirse ki böyle birşeyi çok isterim. Araç kullanırken metro arayüzü kadar kolay kullanılan birşey çok iyi olur. Yine Ms piyasadaki üstünlüğünü öne çıkartır. Yavaş yavaş Bill amca sonrasındaki buhran dönemi bitmiş gibi geliyor bana. Daha atılımcı ve ileriye odaklanmış bir firma görüntüsüne büründüler sonunda. Minecraft satın alınması ve birçok yeniliğe adım atmış olmaları artık geç kalınmış gelişmenin önünü açacaktır.

Umarım bu beklentilerimin yanına Windows 10, donanıma erişim konusunda biraz daha gelişim gösterir ve lanet olası oyunlar için sürekli sürekli yeni donanım almak gerekmez. DirectX daha fazla gelişmeye devam etmesi gerekiyor. DirectX 12 falan çıkartmak yerine var olan 11 sürümünü dahada geliştirebilirler. Ama Nvidia ve Ati sağolsun herzaman yeni kart, para akışı demek olduğundan yapmıyor ipneler. Sanki 12 olmadan 11 e güncelleme ile yapılamayacak şeyler yapacaklar da yeni kart alın diyorlar. Daha 11 destekli oyun sayısı kaç sen 12 çıkartacaz diyorsun anlamıyorum.

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

@interfactor

Dizilerde Microsoft ürünlerinin kullanılmasını tek sebebi var. Adamlar neredeyse tüm yabancı dizilere sponsor. Mesala bugün The Walking Dead'ın sonunda eşek kadar Microsoft reklamı vardı.

Apple'ı geçmesi ise imkansız. Zira kemikleşmiş bir iPhone kullanıcı kitlesi var. Steve Jobs sağolsun iPhone'u elit bir cihaz yaptı. Verdiğin paranın karşılığını sonuna kadar alıyorsun.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
Toplam Hit: 1457 Toplam Mesaj: 15