Windows Ses Kayit Hatasi Hakkinda Yardim
-
buna benzer bişi de zamanında benim başıma geldiydi kulaklık sesi dışarı veriyordu :D yani kulaklık aktifken saçma sapan bişi oluyordu hop. gibi bişiydi input output dalgalarıyla oynadıydm o şekilde çözüme kavuşmuştu hatırlamıyorum belki bi fikir verebilir diye yazoyorum
-
gardaş bak şimdi :D
ekranın sağ tarafında hoparlor sımgen varya ona sagtıkla win7de boyle xpyse deetım masasından [ses] alakaı bişeyler vardı sımdı tam hatırlamıyorum
senın amacın kayıt tıklayıp microfonu aktifleştiriceksin realtek yazanı devredışı bırakıcaksın bu şekilde çözersin win7 olsa tarif ederdim ama xpde aynı
-
agasar_ts61 bunu yazdı:
-----------------------------gardaş bak şimdi :D
ekranın sağ tarafında hoparlor sımgen varya ona sagtıkla win7de boyle xpyse deetım masasından [ses] alakaı bişeyler vardı sımdı tam hatırlamıyorum
senın amacın kayıt tıklayıp microfonu aktifleştiriceksin realtek yazanı devredışı bırakıcaksın bu şekilde çözersin win7 olsa tarif ederdim ama xpde aynı
-----------------------------yani burdaki amacın windows ses kayıt ederken kaynagı mıc alıcak snde suanki ayarında bilgisayardaki çalan sesleri çekiyor mic aktif hat girişi v.s. leri devre dısı bırakıcaksın