folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Windows Ses Kayit Hatasi Hakkinda Yardim

Windows Ses Kayit Hatasi Hakkinda Yardim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rushOut
    rushOut's avatar
    Erkek

buna benzer bişi de zamanında benim başıma geldiydi kulaklık sesi dışarı veriyordu :D yani kulaklık aktifken saçma sapan bişi oluyordu hop. gibi bişiydi input output dalgalarıyla oynadıydm o şekilde çözüme kavuşmuştu hatırlamıyorum belki bi fikir verebilir diye yazoyorum

Biz bizimle bizdeydik Biz bizimle bize geldik Biz bizimle bizdeyken Bizi bizden mi sorarlar
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    agasar_ts61
    agasar_ts61's avatar
    Erkek

gardaş bak şimdi :D

ekranın sağ tarafında hoparlor sımgen varya ona sagtıkla win7de boyle xpyse deetım masasından [ses] alakaı bişeyler vardı sımdı tam hatırlamıyorum

senın amacın kayıt tıklayıp microfonu aktifleştiriceksin realtek yazanı devredışı bırakıcaksın bu şekilde çözersin win7 olsa tarif ederdim ama xpde aynı 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    agasar_ts61
    agasar_ts61's avatar
    Erkek

agasar_ts61 bunu yazdı:
    -----------------------------

gardaş bak şimdi :D

ekranın sağ tarafında hoparlor sımgen varya ona sagtıkla win7de boyle xpyse deetım masasından [ses] alakaı bişeyler vardı sımdı tam hatırlamıyorum

senın amacın kayıt tıklayıp microfonu aktifleştiriceksin realtek yazanı devredışı bırakıcaksın bu şekilde çözersin win7 olsa tarif ederdim ama xpde aynı 

-----------------------------

yani burdaki amacın windows ses kayıt ederken kaynagı mıc alıcak snde suanki ayarında bilgisayardaki çalan sesleri çekiyor mic aktif hat girişi v.s. leri devre dısı bırakıcaksın

Toplam Hit: 3683 Toplam Mesaj: 24