Windows Video Oluşturma? (Müzikli Foto Slayt) (Biraz Acil)
-
Moda not : Hocam hatam eksiğim sıkıntım yasağım varsa hele çok dar vakitte zor durumdayım çözelim silme lütfen
Herkese günaydınlar.
Bugün kardeşimin doğum günü. Çocukluğundan bu güne slayt hazırlamak istiyorum. Arkaplanında 3-4 şarkı, toplam 15 dk, tek tek 300 fotoğraf seçtim.
imovie ( OSX ) üzerinde hepsini peşpeşe koydum müzikleri ayarladım falan derken render kısmında kafayı yicem. Kalite en düşük, ne çıkacağını bilmiyorum, 10-15 saat render alacağım diyor, dosya boyutu da 300-500 mb olacak minimum, uploadı falan derken hoop doğum gününü kaçırdık.
Acilen masaüstünde halletmem lazım. 2 adet RX580 8gb ekran kartı takılı. Bu kartların hakkını vererek kullanabilecek, win10 da çalışabilecek bir video düzenleme uygulaması lazım, ha bir de ücretsiz veya crackli olmalı sanırım :(
Aşinalığım yok, aftereffects falan çözmeye kalksam 1 ayımı alır muhtemelen, bana bir bilenin sihirli parmaklarıyla yardım veya kolay bir program lazım.
Ne yapacak :
1 başlık en başta, mutlu yıllar falan yazacak
1 video youtubedan isimli doğumgünü şarkısı indirdim onu ekleyeceğim
peşinden 300 fotoğrafı sürükle bırak ile ekleyeceğim
Bu fotoğrafların arasında tercihen rastgele geçişler olacak
4 adet mp3 dosyasını ekleyeceğim fon müziği
Verdiği görüntü kalitesi fena olmasın zaten telefondan izler muhtemelen,
Dosya boyutu da (uploadım 5mbit türk telekom) internete atılabilecek cinsten olmalı
Çooook dardayım, yarın ve çarşamba da ikişer tane sınav var
Yardımına koşun mürid kardeşinizin :(
-
Veya ilk export sonucu oluşan bir dosya var şuan elimde uzantı .mp4 ve 570 mb bunu nasıl sıkıştırabilirim?"
-
noname bunu yazdı
Veya ilk export sonucu oluşan bir dosya var şuan elimde uzantı .mp4 ve 570 mb bunu nasıl sıkıştırabilirim?"
windows movie maker?
https://www.youtube.com/watch?v=P9ecM3lgtNQ
NOT: Denemedim, virüs taramasından geçirmeden kullanma.
NoktaliVirgul tarafından 01/Tem/19 11:21 tarihinde düzenlenmiştir -
movie maker var mı halâ ya
microsoft ürünlerinden windows dışında hiç bir şey kullanmıyorum sanırım :D
ffmpeg ile video sıkıştırmayı bilen var mı yükledim komut gerekiyor
noname tarafından 01/Tem/19 11:28 tarihinde düzenlenmiştir -
noname bunu yazdı
movie maker var mı halâ ya
microsoft ürünlerinden windows dışında hiç bir şey kullanmıyorum sanırım :D
ffmpeg ile video sıkıştırmayı bilen var mı yükledim komut gerekiyor
Format factory kullan beleş Türkçe.
-
vindosv movie maker ilk sürümünü indir nette olması lazım. herşeyi sürükle bırak.
-
Bu tür işlerde movie makerdan başkasına gerek yok.
https://filehippo.com/download_windows_live_movie_maker/
En sonda istediğin çıktıyı çok güzel bir şekilde alırsın
-
Movie Maker candır. Basit ve amaca yönelik. Windows 10 ile sorunsuz kullanıyorum.
-
Evet. Windows movie maker is your friend.
-
Photodex ProShow Gold hızlı ve kolayca yapabilirsiniz.
-
https://www.fullprogramlarindir.com/photodex-proshow-producer-full-indir.html
Şunu indir 10-15 saat nedir ne saçma programlar yapıyorlar. Bununla yarım saat bile sürmeyebilir. İlk açılışta wizard kısmında fotoğrafları seç rastgele efekt atsın. En son müzik atarsın ikisini senkronize yapabiliyorsun hızlı olursa şarkı eklersin yavaş olursa şarkı çıkartırsın.