Windows XP CD
-
Professional Türkçe 32-Bit kurulum CD'si lazım.
Orijinal ve açılmamış arıyorum.
-
TiThousand bunu yazdı
Professional Türkçe 32-Bit kurulum CD'si lazım.
Orijinal ve açılmamış arıyorum.
Okullarin depolarinda vardir.
-
Resmi olarak satın alamaz, ya da elde edemezsin. Microsoft xp desteği vermediği için bu mümkün değil. Kamu kurumlarında çalışan bilişimciler belki bu konuda yardımcı olabilirler.
Ya da sahibinden.com türü sitelerde denk gelmişliğim vardı zaman içinde. Tek şansın satın almak olur.
-
Sahibinden'de var ve 1000 TL isteyen gördü bu gözler.
Hani bir laf vardır, ya para saymayı bilmiyorlar, ya da hiç dayak yememişler diye :) -
TiThousand bunu yazdı
Hani bir laf vardır, ya para saymayı bilmiyorlar, ya da hiç dayak yememişler diye :)Antika alıyorsun boru değil yani :)
-
kazasker1 bunu yazdıTiThousand bunu yazdı
Hani bir laf vardır, ya para saymayı bilmiyorlar, ya da hiç dayak yememişler diye :)Antika alıyorsun boru değil yani :)
:) okuldaki bilgisayar ogretmenine sor. Ya da daha kolayi https://www.bilgisayarbilisim.net/ sitesine konu ac. O da olmazsa telegramda pardus-etap ogretmen grubu var, oraya da yazabilirsin.
-
-
Sahibindende 300 e var daha ne olsun
-
Eskinin efsanesi günümüz şartlarında çöp olan işletim sistemi için 1000 lira isteniyorsa ver gitsin hemde açılmamış.
orjinal CD kalıbı bulmak kolay ama açılmamış cd zor gibi.
-
Yalnız siz müridin derdini anlamamışsınız. O kurmak veya kullanmak için XP aramıyor. Nostaljik değeri olduğundan koleksiyon olarak saklamak için CD istiyor. Öyle olmasa jelatinli olarak istemezdi.
Ayrıca Microsoft artık güncelleme vermese bile XP'ye hala destek veriyor. Telefonla Microsoft'u arayarak telesekreter üstünden XP'yi aktifleştirebiliyorsunuz.
İşin komik tarafı zamanında bir CD key ezberlemişim hala ezberden okurum. :D Zamanında o kadar çok format attım ki artık yazmaktan ezberimde kaldı.
https://www.youtube.com/watch?v=4vVtCdM46Dg
-
Hayatımızdan çık artık xp microzort.