Wolvox - Nil Bilgi Yönetim(İstek)
-
arkadaslar bana bu programlar lazım (nil bilgi yönetim-v6.0) (wolvox erp e-business),
bu programların tam sürümü lazım wolvox akınsoftun programı şimdiden teşekkürler..
-
-
HighNitro bunu yazdı:
-----------------------------Buyur hocam upload ettim. Download
-----------------------------böyle aptalca mesajlar yazarak komik oldugunu zanneden arkadaslara cok uyuz oluyorum nedense :|
-
fiko ne oo bastın mı yoksa :D
-
rEfLeX bunu yazdı:
-----------------------------fiko ne oo bastın mı yoksa :D
-----------------------------yok abi bastıgımdan deil :D basmıs olsam üsenirdim konuya tekrar girip yazmaya xD
arkadas aptalları ayırmaya calısıyomus sadece :|
-
neyi ispatlamaya çalışıyosun?
-
HighNitro bunu yazdı:
-----------------------------
neyi ispatlamaya çalışıyosun?
Sen Neyi İspatlamaya Çalışıyorsun Peki ?
Download Yazısının Altına logout.asp'yi Yerleştirebildiğinimi ? -
hoca illa dalaşmak istiyosan gel destek@internetsistemi.com ekle msn e tamam mı!
-
HighNitro bunu yazdı:
hoca illa dalaşmak istiyosan gel destek@internetsistemi.com ekle msn e tamam mı!
Yoksa Bana Msn'den Ateş Eden Smilemi Gönderecen :( :$ heheehhe -
Dos_Attach & f1kr3t -- Beyler uzatmayın isterseniz ? Okadar kendi yaptığınız geyik ve taş***lara(Kfr Ysk :P) böle boktn ve ağır muhabet yapar gibi cevaplar vererek karsinizdakini ezmeye çalisma girisimi yaparak siz neyi kanıtlamaya çalıstığınızı anlatabilir ve açıklaya bilirseniz eminim HighNitro da yaptiği komedi için bi açiklama yapar .. ( Her nekadar öyle bukadar mevzuya girilcek bi olay yapmıs olmasada ) ;) Simdi ne alaka derseniz Tekrar okuyun yazdiğimi :) Anlaana kadar ;) Ne demek istediğimi anlayana kadar :)
Ayirca Sen onun avukatimisin yada savunucumusn gibi 1 . sınıf muhabet mevzusuna girilirsede konuyu uzatmaya zaten gerek yok =)
-
TR_ip bunu yazdı:
-----------------------------Dos_Attach & f1kr3t -- Beyler uzatmayın isterseniz ? Okadar kendi yaptığınız geyik ve taş***lara(Kfr Ysk :P) böle boktn ve ağır muhabet yapar gibi cevaplar vererek karsinizdakini ezmeye çalisma girisimi yaparak siz neyi kanıtlamaya çalıstığınızı anlatabilir ve açıklaya bilirseniz eminim HighNitro da yaptiği komedi için bi açiklama yapar .. ( Her nekadar öyle bukadar mevzuya girilcek bi olay yapmıs olmasada ) ;) Simdi ne alaka derseniz Tekrar okuyun yazdiğimi :) Anlaana kadar ;) Ne demek istediğimi anlayana kadar :)
Ayirca Sen onun avukatimisin yada savunucumusn gibi 1 . sınıf muhabet mevzusuna girilirsede konuyu uzatmaya zaten gerek yok =)
f1kr3t'e Değil Lafım Anlayan Anladı Uzatmaya Gerek Yok :)
HighNitro'da Yaptığı Komediyi Pm İle Yapsın Bu Sayede Kimse Rahatsız Olmamış Olur...!