folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Wow Hesabım Çalındı

Wow Hesabım Çalındı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Battista
    Battista's avatar
    Erkek

Wow hesabım 6 ay önce çalındı. Ben o zaman wow a mesaj attım bana otomatik mesaj atmıştı.Evde internet olmadıgı için fazla ugrasamadım.Hesabımı nasıl geri alabilirim. Wow la ilgilenen veya bilgisi olan biri bana yardım ederse sevinirim.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sanalcaptan
    Sanalcaptan's avatar
    Erkek
    Boşwer alma kurtulmuşsun
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

JackDaniels bunu yazdı:
    -----------------------------
    Boşwer alma kurtulmuşsun

+1

(blizzard support ile tekrar konuş hoca)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Espo
    Espo's avatar
    Erkek

durumu anlatırsan geri alabilirsin. ama kimlik resmini felan istiyorlar vede bütün bilgilerinin doğru olması gerek.

Yeni bir iş, yeni bir aş, yeni bir hayat. Sil baştan başlamak gerek bazen modunda. Artık buralarda yokum :) Hepinizi seviyorum, muck.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Battista
    Battista's avatar
    Erkek

durumu anlatırsan geri alabilirsin. ama kimlik resmini felan istiyorlar vede bütün bilgilerinin doğru olması gerek.

ID‘mi Kiskanmayin uleyn 

benim hesabın serialleri yurt dısından geldi. o yüzden kimlik fotokopisini alamayabilirm.Seriallerin  resmini çekip yollasam yardımcı olurmu ?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    venom88
    venom88's avatar
    Erkek

Kimliğin fotokopisini almış olduğun cd lerin keylerini yazan bi mail at support bölümüne geri alırsın bu 1.

Gizli sorudan yada bu cd keyleri kullanarak accountunu geri alabiliyorsun buda 2.

Venom88 burdaydı.[Cevapını duymak istemeyeçeğin soruları sorma,sormak istemiçeğin sorulara cevap arama]
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Espo
    Espo's avatar
    Erkek

Battista bunu yazdı:

benim hesabın serialleri yurt dısından geldi. o yüzden kimlik fotokopisini alamayabilirm.Seriallerin  resmini çekip yollasam yardımcı olurmu ?

hocam kimlik resmin olmadan zannetmiyorum acikcasi. zaten kimlik resminin beraberinde serialleri felan da yollarsan isin garanti oluyor. serialler , kullanici bilgilerin, seriallerin aktif olus tarihlerini felan yollarsan belki olur. birde karakterlerinin idlerini felan yolla. realmiyle beraber. ama uzerinden 6 ay gecmis diyorsun. zannetmiyorum bu sekilde alabilecegini. bir sekilde onlara, o accountun senin olduguna dair inandirman gerekiyor.

Yeni bir iş, yeni bir aş, yeni bir hayat. Sil baştan başlamak gerek bazen modunda. Artık buralarda yokum :) Hepinizi seviyorum, muck.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angelofhope
    angelofhope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Gharzvog bunu yazdı:

kimlik resmini istemiyorlar.

geçen hafta başıma geldi hocam.

adın soyadın gizli sorun ve cevabı hesabın email adresi ve classic wow'un auctation keyini istiyorlar fotoğraf veya yazı olarak.

blizzard supportuna belirtirsen hacklendiğini ne istediklerini söylüyorlar zaten azıcık ingilizcen varsa halledersin.

hesap hakkındaki tüm bilgileri ticket olarak atarsan adamlar yardımcı olur.

Programming is our Religion, Algorithms are Our Bible & We ./make Our Own GOD
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Espo
    Espo's avatar
    Erkek

angelofhope bunu yazdı:

Gharzvog bunu yazdı:

adın soyadın gizli sorun ve cevabı hesabın email adresi ve classic wow'un auctation keyini istiyorlar fotoğraf veya yazı olarak.

blizzard supportuna belirtirsen hacklendiğini ne istediklerini söylüyorlar zaten azıcık ingilizcen varsa halledersin.

benimde basimdan gecmisti. ben bilgilerimi unutmustum ama. adamlarin bana yolladigi mail aynen su sekilde,

Greetings Omer,

Thank you for your email. To allow us to remind you of your Battle.net account name, please provide us with the following information:
    - Your full real name
    - The answer to your secret question (Your city of birth)

Should you be unable to provide any of this information, we will have to request a legible scan or photo of a piece of government-issued photo identification, such as a passport or driving license matching the first and last name of the registered account owner.

Please remember to include the ID as an attachment and not as an image pasted into the main body of the email.

As soon as we have received this information we will provide you with the account name. As per your request will also issue a password reset.

If you have any further questions or concerns please do not hesitate to contact us.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angelofhope
    angelofhope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Gharzvog bunu yazdı:

angelofhope bunu yazdı:

Gharzvog bunu yazdı:

benimde basimdan gecmisti. ben bilgilerimi unutmustum ama. adamlarin bana yolladigi mail aynen su sekilde,

Greetings Omer,

Thank you for your email. To allow us to remind you of your Battle.net account name, please provide us with the following information:
    - Your full real name
    - The answer to your secret question (Your city of birth)

Should you be unable to provide any of this information, we will have to request a legible scan or photo of a piece of government-issued photo identification, such as a passport or driving license matching the first and last name of the registered account owner.

Please remember to include the ID as an attachment and not as an image pasted into the main body of the email.

As soon as we have received this information we will provide you with the account name. As per your request will also issue a password reset.

If you have any further questions or concerns please do not hesitate to contact us.

vallahi bende hiç kimlik lafı geçmedi sadece wow classic auctation key istediler o kadar.

Programming is our Religion, Algorithms are Our Bible & We ./make Our Own GOD
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lambo
    Lambo's avatar
    Erkek

6 ayda o hesaba ne oldu onuda değerlendirmek gerek

Toplam Hit: 2642 Toplam Mesaj: 14