Www.Sehitlerimizicin.Com/Forum/İndex.Php Hacked :)
-
http://www.sehitlerimizicin.com/forum/index.php hackedlanmıstır allla allla kım yaptıysa fena dagıtmıs ya :)
-
nası bi siteydiki bölücü içerikli bi sitemiydi de hackledin?
-
Bunlar askerlerımızın ıcın savasan vatan bekcılerıymıs :) ha wc cıler ha bunlar bırı dın ıcın bırı vatan ıcın bıde bunlardada GolGe vardı bu alemde ıkıncı bı kısı fazladır :) hem bıde cok kufr edıyordu ıyı oldu bunlara :)
-
Nasıl hackledn onuda yaz dai nedenden çok nasıl olduğu önemlidir. smf forummuş bide anlat bakalım
-
hack sitesiyse eline sağlık ama eğer hack stesi deilde vatanla ilgili bi siteyse kötü yapmısın..!
-
Hack hack siteside...Bide tam ben hackledım sayılmaz ama madem goster dıyorsun sı vidyo cekmeyı bı orenıyım :) vıdyo cekıyım...
-
www.sehitlerimizicin.com
YARAMAZ&TONESTORM&'GÖLGE'&SEYTAN
Adam zaten sitede yönetici :)
Kendi sitesinimi hacklemiş yoksa bu gölge ile o gölge arasında farkmı var : )?
-
abi adam sölemiş işte yukarda bu aleme 2 gölge farklı die o farklı gölge yani.
abi vatanı dini milleti hack işlerine alet eden her site hacklenmelidir bence totoşluktur lan bu :)
ayrıca golge bu alemde bi de golgeler var bak cevapta yazmış sana onun sitelerinide hackle golgelerde fazla abi :)) -
kokainman : :) yok hajım o golgeler bızden bıde haklısın ıste benım de en cok sınır oldum nokta bu yok peygamber askerlerıymıs yok sehıtlerımızın savunucuları vatanın koruycularıymıs a.q adını lekelıyor boyuna bu kavatlar...neyse yıne dellencem...
-
smf saldsıran veya saldırmaya calişan (: neyse index.template.php dosyasını değiştirmiş server'a dalmiş adam
-
Adamlar Şehitlerimiz İçin Site Yaparlar Bizim İnsanlarımızda Gider Hackler Ne Diyeyimki Şimdi O Siteyi HAckleyerek Cok Büyük Bişeymi Yaptım Sanıyorsun O Siteyi Hacklerken Bir Amacında Vardır NEydi Amacın Git Yabancı Siteleri Hackle Git Başka Bişey Yap Ala Ala
Toplam Hit: 4519 Toplam Mesaj: 17