Www.Uvvam.Com Dünya Dalgıçları Platformu
-
-
-
Hemen daldım siteye hocam hayırlı olsun.
-
Hayirli olsun, dalgic olarak degilde snorkeli paleti kapip saatlerce sudan cikmayan biri olarak takip ederim.
Bu arada dalma icin 2 senedir Edirne'de İbrice limanina gidiyorum, Trakya taraflarinda boyle guzel tatli tavsiye edebilecegin yerler var mi?
-
-
TxT bunu yazdı
hoba önceki konuyu görmemişim, 2 yıldız cmas, 120+ üzeri derin dalış yapmış bi dalgıç olarak bakıyorum hemen.
hocam anasayfada ve üyelerde adı soyadı lokasyon ve doğum tarihi gibi bilgileri çat diye veriyorsunuz, mantığı nedir :)
Hocam çok ciddi bir plaftorm olmasını istediğimiz için, yani buraya yüzme bilenler değil de dalgıçlar geleceği için ve bu tip insanların genelde zaten facebook'u instagramı vs olduğu için oraya verdiğini bizden mi saklayacak? :)
Yani aslında özel bir bilgi de istemiyoruz isim soy isim kombinasyonu ve su altında çekilmiş bir fotoğraf bu kadar :)
Ayrıca buraya gelmesi beklenen kişilerin genelde yaş seviyesi 25+ 35+ olanların çoğu da eğitmenler ve dalış okulu sahipleri. -
telekom bunu yazdı
Hayirli olsun, dalgic olarak degilde snorkeli paleti kapip saatlerce sudan cikmayan biri olarak takip ederim.
Bu arada dalma icin 2 senedir Edirne'de İbrice limanina gidiyorum, Trakya taraflarinda boyle guzel tatli tavsiye edebilecegin yerler var mi?
Freediving de olur yapabiliyorsan bizdensin demektir :) Saros, bolayır, kömür limanı, oralar güzeldir hep o kıyı kesimi komple güzel bence :)
-
anlıyorum teşekkürler, login olduktan sonra yada belirli bi kayıt olduktan sonraki süreçte birbirlerini görmeleri normal ama dışarıya direk adım soy adım doğum tarihim vb direk çat görünmesini istemem güzel fikir başarılar.
-
Bende dalgıcım ama meslek hastalığından sanırım konuyu anlamadım. Meslekle alakalı bilgi mi paylaşalım, iş mi yönlendirelim, eğitim mi verelim, sıkıntılardan mı bahsedelim?
-
TxT bunu yazdı
anlıyorum teşekkürler, login olduktan sonra yada belirli bi kayıt olduktan sonraki süreçte birbirlerini görmeleri normal ama dışarıya direk adım soy adım doğum tarihim vb direk çat görünmesini istemem güzel fikir başarılar.
normalde şu gördüğün alanı üye olduktan sonra görebileceksin şimdi düzenlemeler veisare oluyor yani site %80 daha %100 olmadı, ana sayfada sadece üye girişi olacak, daha o kadar geliştirmedik :)
-
Mezantalac bunu yazdı
Bende dalgıcım ama meslek hastalığından sanırım konuyu anlamadım. Meslekle alakalı bilgi mi paylaşalım, iş mi yönlendirelim, eğitim mi verelim, sıkıntılardan mı bahsedelim?
Hayır sadece sosyal bir dalgıç ağı, iş yönlendirme vesire değil, kendi konumunla üye oluyorsun üyelerin konumlarını lokasyonlarını görüyorsun o bulunduğun şehire gitmeden önce danışabilirsin buddy bulabilirsin oturduğun şehirdeki dalış okullarını görebilirsin ama dediğim gibi eklemeler yapıyoruz o konuda