Xiaomi Marka Telefon Almayı Düşünüyorum.(Güncellendi)
-
mi4 kullanıyorum 1 senedir.. kaliteli marka için ferah olsun
-
PanxeR bunu yazdı
türkiye de resmi distribitör cihazı olmayan telefonların hepsinden uzak durmak gerekir
one plus one alsan mi alsan oppo alsan teknik servis yok basit bir tuşu bozulsa napacaksın çinden sipariş edip 1 ay bekleyip öyle mi taktıracaksın
uğraşma , adam gibi bir telefonu getir pasaport kaydı yap
+11111111111111111111111111111111
-
bro almadan bide ben fikir atıyım ortaya :)
kullandığın hat nedir ? misal avea ise bu telefonu alma :P
-
baristbt bunu yazdı
O niye hocam? Şebeke zaten zayıf onu biliyoruz da, telefonun çekim gücü de mi düşük?
-
adamhakli bunu yazdı
Bu telefonda 1.6 dır.
-
qoqo bunu yazdıbaristbt bunu yazdı
O niye hocam? Şebeke zaten zayıf onu biliyoruz da, telefonun çekim gücü de mi düşük?
Avea da LTE de verim alamazsın hocam
-
baristbt bunu yazdı
Vodafone. Araştırdığım kadarıyla vodafone 4g'de xiaomi sıkıntılıymış zaten. 800 mhz bandında yayın yapmıyormuymuş ne o yüzden 4g'ye bağlanmıyormuş. 😊 Gerçi benim için fark etmez şu aşamada 3g çok güzel işimi görüyor.
-
engin01288 bunu yazdıadamhakli bunu yazdı
Bu telefonda 1.6 dır.
Çok mu sağlığımı bozar bilemedim ki şimdi ben? 😐
-
Mi 4 kullaniyorum 3 g akar gider ya isletim sistemi cok hos sanki bana gore tasarlamislar telefonu
bir daha telefon alcak olsam yine xiaoimi olur
950 tl ye almistim
-
adamhakli bunu yazdıbaristbt bunu yazdı
Vodafone. Araştırdığım kadarıyla vodafone 4g'de xiaomi sıkıntılıymış zaten. 800 mhz bandında yayın yapmıyormuymuş ne o yüzden 4g'ye bağlanmıyormuş. 😊 Gerçi benim için fark etmez şu aşamada 3g çok güzel işimi görüyor.
Külliyen yalan. Ben de xiaomi kullanıyorum çatır çatır 4g ye bağlanıyor, kanıt isteyene merkeze gittiğim zaman speedtest capsi atarım. Ancak vodafone (her ilde farklı olmak koşuluyla) her yerde 4g çekmiyor. Bu telefonun suçu değil. Mesela Erzurum'da sadece şehir merkezinde 4g çekiyor. Semtlerde 4g yok.
+ Bant açma olayı var bu telefonlarda. Default ayarlarda bazı mhz bantları kapalı olarak geliyor, bu bantları manuel olarak açabiliyorsun. Belki avea hattı olanlarda işe yarar. Miui forumda anlatımı var.