Ya İnternet Olmasaydı Ne Olucaktı..
-
ya arkadaşlar.. internet olmasaydı ne olucaktı yaaaa bugun bi haber okudum
Peş peşe kurulan video paylaşım siteleri ve her gün milyonlarca kullanıcı tarafından büyük miktarda bilginin girildiği sosyal içerikli siteler interneti çökme noktasına getirdi. O tarih de 2012...
düşünmek bile istemiyorum :ÇD
-
ne çözkmesi be vdsl geliyor nere çöküyor internet nasıl çöker ayrıca çok merak ediyorum işletim sistemi mı bu çöksun
-
yurdum insanının "msn çökerttiği" yerde bi internet çökmüş çokmu :|
-
annelerimze kota denen şeyi anlatmaktan kurtuluruz :D
-
medyanın hurafesi bence. bu haberleri okuyan sistemi bilmeyen insanlarımız da internetin temelinin motorlar aracılığı ile çalıştığını düşünecek. :S
-
kantar31 bunu yazdı:
-----------------------------yurdum insanının "msn çökerttiği" yerde bi internet çökmüş çokmu :|
-----------------------------
msn çökmez kantar !! "patlatılır" :D -
baron_27 bunu yazdı:
kantar31 bunu yazdı:
-----------------------------yurdum insanının "msn çökerttiği" yerde bi internet çökmüş çokmu :|
msn çökmez kantar !! "patlatılır" :D
----------------------------- -
mevcut iplerin dolması bekleniyor 2012 de, olay bu yani. ama başka bi sisteme geçrler. yenisi gelir. dünyanın sonu deilya. eskiden internetmi vardı
-
kantar31 bunu yazdı:
-----------------------------baron_27 bunu yazdı:
kantar31 bunu yazdı:
-----------------------------la çökertende var ben biliyom
----------------------------ulan nekadar eziksınız ya msn poşet mı patlatasın msn işletim sistemi mı çöksün alahım ya arkadaşlar msn hacklenir çökmez patlamaz
-
bide şöyle bişi duymuştum, dikkatimi çeken. youtube nin şimdiki internet trafiği, 2002 deki tüm internet trafiği kadarmış.
-
emuxa bunu yazdı:
kantar31 bunu yazdı:
-----------------------------baron_27 bunu yazdı:
kantar31 bunu yazdı:
-----------------------------la çökertende var ben biliyom
----------------------------ulan nekadar eziksınız ya msn poşet mı patlatasın msn işletim sistemi mı çöksün alahım ya arkadaşlar msn hacklenir çökmez patlamaz