Yabancı Dizi Önerisi
-
hocam Game of thrones un sezonlarının buludugu bi sayfa yok mu hepsi tek tek bi yerde.
-
güncel tüm dizileri az çok bilirim. eskilerden bir efsane,the wired war diyorlar?izleyen vardır illaki nasıl?ayrıca eskilerden the office hala devam ediyor.hayatınızda izleyebileceğeniz en komik şey olacağına eminim.çok gülen biri olmamama rağmen her bölüm diziyi durdurup yarıldığım yerler olmuştur.amerikada reytingi cok yuksek,türkiyede pek bilinmiyor,yaymaya çalışıyorum.hımym yanında halt yemiş....
-
ergingur bunu yazdı:
-----------------------------
hocam Game of thrones un sezonlarının buludugu bi sayfa yok mu hepsi tek tek bi yerde.
-----------------------------aman hocam yaa dert ettin şeye bak altı üstü 7 bölüm tek tek indir işte nolacak iiki how i met your mother ı indir demedik o herbiri 24 bölümden 6 sezon :))
-
jericho,24,band of brothers,the pacific,flashforward,human target,breakout kings,lie to me....
-
sana sadece 6 bölümden oluşan bi dizi önereyim :) diziyi izleyince a.q. 5 sezon çıkarmış diceksin. nette 3 bölüm halindede olabiliyo. ama tadı damağında kalcak.
The Lost Room.
şiddetle tavsiye edilir...
-
fringe tek geçerim hocam bide boardwalk empire dizisi var al capon'lu ku klux klan'lı süper bir dizi
-
bide bilgi işlem üzerine The IT crowd diye bi dizi var komedi zewerlere tavsiye ederim
-
the last room,pasifik cephesi ve Game of thrones izliyebilecegim iyi dizilere benziyor
-
ergingur bunu yazdı:
-----------------------------
the last room,pasifik cephesi ve Game of thrones izliyebilecegim iyi dizilere benziyor
-----------------------------aman hocam last değil lost. kayıp oda şeklinde. sonra bulamadım deme. :) izle pişman olmucaksın.
-
fringe diyorum başka bişey demiyorum kesinlikle izlemelisin :)