Yakın Zamanda Pasaport Alabilen Var Mı?
-
selamlar
15 gün oldu hala basım öncesi kontrol aşamasında diyo
var mıdır bunu hızlandırmanın yolu yordamı?
vizeye başvurcaz başvuramıyoz pasaport yüzünden. kasım randevuları doluyo hep aralığa kalcaz mk :/
-
arkadaş 20 gündür aynı sebepten bekliyor. kocaeli/darıca
-
erdoganin bu büyükelçi atağı olursa diye sanırım çılgınlar gibi millet başvuru yapıyor.
düşünsene vize başvurusu yapacağın büyükelçiyi kovmuslar :)
senaryo korkunç :) erdoğan azcik rahat dur kasımdan sonra yap ... yazanlar vardı her yere...
hakikaten öyle olursa millet o ülkelere gidemeyecek mi ?
-
bende yakın zamanda yenilettim. 15 gün civarında kontrol aşamasında kaldı. 3 günde posta
-
28 Eylül'de istedim 1 haftada geldi. Ekim ayında isteyenler patladı sanırım.
Az önce ben de sözlükte gördüm genel bir problem varmış. Şikayetler çok fazla.
Abim 18 inde başvurdu hala tık yok. Normalde çoktan basılmış olması gerekiyordu.
-
x futurist bunu yazdı
erdoganin bu büyükelçi atağı olursa diye sanırım çılgınlar gibi millet başvuru yapıyor.
senaryo korkunç :) erdoğan azcik rahat dur kasımdan sonra yap ... yazanlar vardı her yere...
büyükelçi olayı 3 gündür var ya, biz 15 gündür pasaport bekliyoz abv :D
-
yola çıktı bizimki, azönce sms geldi. sizde durumlar nası ?
-
Greencarda başvurmak için pasaport randevusu almıştım ayın 28'ine. Ayın 1'inde falan çıkar 2-3'ünde teslim alırım 9'una kadar greencard başvuru yaparım diye planlıyordum. Bekletme sorunu herkeste varsa iptal edeceğim, boşuna 1200-1300 lira bayılmayayım greencard deadline'a yetişemeyeceksem :(
-
x saku bunu yazdı
Greencarda başvurmak için pasaport randevusu almıştım ayın 28'ine. Ayın 1'inde falan çıkar 2-3'ünde teslim alırım 9'una kadar greencard başvuru yaparım diye planlıyordum. Bekletme sorunu herkeste varsa iptal edeceğim, boşuna 1200-1300 lira bayılmayayım greencard deadline'a yetişemeyeceksem :(
al bence dursun
-
x futurist bunu yazdı
neymiş olay? şu an pasaport çıkartmayanın ne gibi zararı olacak?
-
Pasaportların basımında sıkıntı var. Tabi nvi de tanıdığınız varsa öne alıp gelebilyor