Yandex Bana 200 Gb Alan Verdi (?)
-
Şimdi baktım benimkide toplamda 210 gb olmuş,
-
koptum geliyorum yandex
elinde su hatali versiyonlarin setupi olan varsa bir paylasiversin
paduwan tarafından 05/Ara/13 00:30 tarihinde düzenlenmiştir -
paduwan bunu yazdı
koptum geliyorum yandex
elinde su hatali versiyonlarin setupi olan varsa bir paylasiversin
Bende nette o kadar aradım bulamadım :D
hiç bi yerde de yok.
-
nedeni basit bok kokusu aldılar, google olacak pezevenkler.
-
bilgisayarımın durup dururken mavi ekranlar icinde kalmasinin nedenini demekki buymus.
scheisse.
-
nurk bunu yazdı
bilgisayarımın durup dururken mavi ekranlar icinde kalmasinin nedenini demekki buymus.
scheisse.
+ 1 kafayı yedirtecekti :D
-
ulan daha dün kurdum 1.1.8 miş benimki ya :D yüzsüzlük yaptım ve ben de istiyorum diye mail attım yandex.disk ekibine bakalım ne olcak :D
tahribat müritleri olarak bedava mezar bulsak düşünmeden atlarız herhalde :D
-
Normalde hiç işim olmaz ama o kadar mutlu olmuşsunuz ki benim de alasım geldi :)
-
g2k bunu yazdı
ulan daha dün kurdum 1.1.8 miş benimki ya :D yüzsüzlük yaptım ve ben de istiyorum diye mail attım yandex.disk ekibine bakalım ne olcak :D
tahribat müritleri olarak bedava mezar bulsak düşünmeden atlarız herhalde :D
Yakın bir zamanda Windows OC etkileyen bir Yandex.Disk güncellemesi yayınlanmıştır. Bu güncelleme OC çalışmasını etkilemiştir. Sorun şuanda giderilmiş olup, programın stabil bir versiyonu yayınlaşnmıştır. Bu versiyonda hata tekrarlanmıyor.
Bu sorunu yaşanayan ve programın düzgün versiyonu olmayan tüm kullanıcılarımıza bir hediye vermeyi düşündük. Sizde herhangi bir problem meydana gelmediyse alan artımı olmayacaktır.Bilginize sunarız.
mkyb tarafından 05/Ara/13 01:59 tarihinde düzenlenmiştir
-- -
peki şuan halen hatalı sürümü kullanmakta olan var mı? rica etsem benim üyeliğimle giriş yapıp çıkabilir mi?