Yandex Browser'ın Yeni Alfa Sürümü Yayınlandı
-
Önceki sürümünden pek memnun kalmadığım Yandex Browser'ın yeni sürümü yayınlandı. Yeni alfa sürümünü indirdim, birazdan kullanmaya başlayacağım fakat ilk izlenim olarak ciddi sadelik dikkatimi çekti. Yeni sürümü aşağıdaki siteden indirebilir, dilerseniz videosunu izleyebilirsiniz.
http://browser.yandex.com/future/
-
Site açılmıyor ?
502 Bad Gateway
nginx/1.6.1 mkyb tarafından 28/Kas/14 16:58 tarihinde düzenlenmiştir -
Mustafa bunu yazdı
Site açılmıyor ?
Bir süre gitti, şimdi yeniden gelmiş
-
deneysel olmuş ilginç bana sormadan operadan bütün yer imlerini ve cookie session bilgilerini şak diye geçirmesi hoşuma gitmedi. kullanışı da biraz ilginç.
-
Tasarım geliştirilmeli ama ben sayfanın ön plana çıkartıldığı sadeliği beğendim.
Özellikle acemi kullanıcılar için adres barının göz önünde olmaması ve başlığın gösterilmesi, olası sahte sayfalara bilgi kaptırmayı kolaylaştıracaktır. Özellikle SSL gibi önemli bilgiler çok göz önüne getirilmeden ufak simgelerle sembolize edilmiş.
Bilgilerin doğrudan diğer tarayıcıdan buna aktarılması hoş olmamış. Bir kutucuk ile istiyorum-istemiyorum seçeneği eklenebilirdi.
Opera ve Chrome'daki özelliklerin doğrudan buna eklenmesi başarılı olmuş.
Dahili gelen eklentileri başarılı buldum, kullanışlı ve özenle seçilmişler.
Yer imlerine erişim biraz daha basit hale getirilebilirdi. Şu durumda sayfadan yer imine erişim için en az 3 tıklama yapmak gerekiyor.
Sekme açarken ve ana sayfaya eklenen görsellikler bence hoş olmamış, gereksiz delay'e sebebiyet veriyor.
Alfa aşamasındaki bir tarayıcıya göre güzel. Eğer önerileri ve kullanıcı deneyimini göz önüne alıp gelişime devam ederlerse tercih edilebilir bir tarayıcı olabilir.
Austen tarafından 28/Kas/14 17:34 tarihinde düzenlenmiştir -
Tek aradığım şey yer imlerine en çabuk ulaşma
-
adres satırını görcem ben aga. onu görmeden olmaz. beğenmedim şimdilik.
-
2 saat kullanmaya çalıştım da çok fazla yenilikçi olmuş be. beğenemedim ben :W normal yandexe devam.
-
Ya bunda üst bar yok ben yapamayacağım daha fazla
-
Yandex browser'ı google chorme da google arama motoruyla arayıp siteye girdim tam indircekken utandım. İhanet ediyormuşum gibi geldi resmen.
-
feedbackleri yazın bekliyoruz arkadaslar. cekinmeyin yani kötü olan noktaları falan direk yapıstırın. launch ettigimizde officla olarak ürünü sıkıntı yasamasın kimse, biz cok begendik umarım herkes begenir :)