Yandex Disk +100GB Ömür Boyu
-
Yandex.Mail 360 for Business'a kayıt olursanız ömür boyu +100 GB alan veriyor.
Çok kurcaladım nasıl yaptığımı hatırlamıyorum. Hatta bir tane daha hesabım var onu yapamıyorum şimdi.
Tek hatırladığım Rusya'dan bir vergi numarası bulup onunla işleme devam ettiğim.
mail 360 business'a kayıt olabilen olursa burada da lütfen paylaşsın diğer müridler de ben de faydalanayım.
Bolvadinli tarafından 24/Şub/21 11:14 tarihinde düzenlenmiştir -
https://business.yandex.ru/mail360
Buradan giriş yapın. ortadaki mavi geniş butona basın.,
Giriş yapın.
Tüzel kişilkte kalın
Şirket adına herhangi birşey yazın.
Vergi yazan yere rusyadan bir vergi numarası bulun 10 haneli oluyor (google dan buluyorum ben)
kontrol noktası na 9 tane rast gele bir rakam yazın
hukuk adresine posta kodu yazın sıfır ile başlasın türkiyede bir posta kodu da yazabilirsiniz posta kodundan sonra rastgele bir adres yazın
Telefon numarasına +71234567890 yazın
Onaylayın. Bana dua edin.
Bonus:
+20 gb için daha önce paylaştığım konu da aşağıda.
https://www.tahribat.com/forum/yandex-disk-20gb-omur-boyu-247719 -
Bolvadinli bunu yazdı
https://business.yandex.ru/mail360
Buradan giriş yapın. ortadaki mavi geniş butona basın.,
Giriş yapın.
Tüzel kişilkte kalın
Şirket adına herhangi birşey yazın.
Vergi yazan yere rusyadan bir vergi numarası bulun 10 haneli oluyor (google dan buluyorum ben)
kontrol noktası na 9 tane rast gele bir rakam yazın
hukuk adresine posta kodu yazın sofor ile başlasın türkiyede bir posta kodu da yazabilirsiniz posta kodundan sonra rastgele bir adres yazın
Telefon numarasına +71234567890 yazın
Onaylayın. Bana dua edin.
Ondan sonra Rusyada vergi numarasını kullandığınız firma veya kişi için usulsüzlük cezası kesilsin :)))
Not: Türkiye'deki uygulama Rusya'ya uyarlayarak söyledim. Türkiye'de vergi numarası üzerinden kim kime ne kadar fatura etmiş takip edildiği için. Rusya'da böyle uygulanıyor mu bilgim yok
-
hocam denedim , oldu. Çok teşekkür ederim.
Edit.Rasgele bir vergi numarasını kabul etti.
-
Ya ilerde bu yüzden hesap patlarsa ve tüm veriler giderse?
-
sayfayı ingilizceye çevirince 6 ay ücretsiz dene diyor... ömür boyu kısmı kesin mi?
-
sir bunu yazdı
sayfayı ingilizceye çevirince 6 ay ücretsiz dene diyor... ömür boyu kısmı kesin mi?
orasına ben de çok takıldım, araştırmalarıma göre çalışanlarınızı eklediğinizde 6 ay boyunca her bir kullanıcı için 100 gb veriyor, daha sonrası için ücret isteyecek. ana kullanıcı için sınırsız süreyle yazıyor. Sınırsız süreyle yazan alanları bu güne kadar hiç ger almamış yandex.
-
husnuweb bunu yazdı
Ya ilerde bu yüzden hesap patlarsa ve tüm veriler giderse?
Yandex'in komple patlamayacağının garantisi varmı? Yandex sınırsız süreyle yazıyor ve bu güne kadar sınırsız süreyle yazdığı alanları hiçbir zaman geri almamış. Benim bu güne kadar araştırmalarım bu şekilde. Tabiki tüm sorumluluk hesap sahibine ait.
-
Rusça mail atmışlar 23 Ağustos 2021'de sona erecek ve kişi başı 153 rubleye mal olacak diye. Yandex'in Rusçadan farklı dillere çevirisi sıkıntılı. "Sınırsız süreyle" demeside o yüzden gibime geliyor. Ama neyse sonuç olarak aldım bakarsın cidden sınırsız süreyle kalır, eyvallah.
-
20 yıl önce Yahoo Gmail en mükemmel ötesiydi şimdi veya 10 yıl sonra nasıl olacak bakacağız benzetme mail veya disk alanı.
-
mkyb bunu yazdı
Rusça mail atmışlar 23 Ağustos 2021'de sona erecek ve kişi başı 153 rubleye mal olacak diye. Yandex'in Rusçadan farklı dillere çevirisi sıkıntılı. "Sınırsız süreyle" demeside o yüzden gibime geliyor. Ama neyse sonuç olarak aldım bakarsın cidden sınırsız süreyle kalır, eyvallah.
Hocam "Gelişmiş özellikleri 6 ay ücretsiz" yazıyor. bu hizmet sadece 100 gb dan oluşmuyor. Benim kişisel kanatim (%99,99) kalıcı bir alan. Aksi durumda yandex disk bölümünde sınırsız süreyle yazmaz 6 ay boyunca ücretsiz yazar.
Bana göre çok açık ama neden bu kadar rahatsız oluyor insanlar. en fazla saklama alnınız dolar silinmez. Siz yeni bir veri yüklemek isterseniz pc nize yüklersiniz.
edit:
Çalışan başına 100GB ve diğer özellikler 6 ay ücretsiz. Bizim ana hesaba eklenen 100 GB sınırsız süreyle. Benim yorumum bu şekilde
Bolvadinli tarafından 24/Şub/21 13:45 tarihinde düzenlenmiştir