Yapıştırıcı Sökücü
-
mengene üzerine hdd vida yerleri karşılığı birer o deliklerden geçecek çivi kaynatıp oraya oturtup ardından yukarıdan presleyebilir ya da bir çekiçle 1-2 darbade alüminyum ile demiri yapışkandan ayırabilirsin diye düşünüyorum. Ortalama da hemen hemen her hdd vida delikleri bir birini tutacaktır diye düşünüyorum.
-
balata spreyi tabiki de deneyen var mı bilmiyorum ama çıkarmadığı şey yok uçucu olduğundan elektroniğe de zarar vermiyor.
-
eritsen olmazmı
aluminyum 700 dereceği görmeden eriyordu
demir ise 1000 derecenin üstünde otomatikman ısıtında alüminyum erimiş olacak
maliyet ne olur kurtarırmı kurtarmazmı bilmiyorum
-
Ben laptop adaptörlerini açmak için adaptör sökücü kullanıyorum. Deneyebilirsin.
-
Bknz:etiket sökücü
Elimde 10 koli civarı winkel marka var
-
wert bunu yazdı
eritsen olmazmı
aluminyum 700 dereceği görmeden eriyordu
demir ise 1000 derecenin üstünde otomatikman ısıtında alüminyum erimiş olacak
maliyet ne olur kurtarırmı kurtarmazmı bilmiyorum
Fikir veren arkadaşlara çok teşekkür ederim. Eritme işi sıkıntı. Dökümcüye gitmek gerekiyor oda hem eritme hemde karışık malzeme olduğu için ekstra masraf. Kapaklar gibi kazancı da olduğu gibi eritiyor
Mengene işini de denedim o da belli bir süre sonra el ve bilek kısmını inanılmaz yoruyor. Bişey tutamayacak hale geliyorsun. 50-100 tane olsa sorun değil ama bir ton civarı oluyor.
real_agabey özelden mesaj attım sana. Bi deneyelim.
-
Hocam saf asit işini çözer belki. Dün benim aracın radyatör su deposunu asitle temizledim. On numara oldu.
1lt asite 15tl verdim.
-
yunusdogan bunu yazdıjargonphp bunu yazdıyunusdogan bunu yazdı
spiralle kenardan yarala penseyle ayır gitsin
Yok yok hızar taksın, kaynak makinesiyle denemeler yapsın, olmuyosa sonra eritilmiş demir döksün üstüne...Öyle daha garanti :))
NE SAÇMALIYOSUN AQ
Jargon arkadaş normal bır şey demış neyını taşağa sardın çözemedım
-
serhat8102 bunu yazdı
Ben laptop adaptörlerini açmak için adaptör sökücü kullanıyorum. Deneyebilirsin.
@serhat8102 hangı marka bu ürün LINK ler mısın benı.
Bır de bır sey soracağım darbeyle de ayırıyorlar o adaptörlerı ucu cok ınce saglam bır demır var yerleştırıyor oraya çekıç gıbı bır şeyle sert darbelıyor aralanıyor plastık. Adı ne o demırın satılan bır sey mı yoksa öyle çıkma bır demırden uydurulan bır şey mı? -