Yaptığım Küçük Flash Animasyon

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı
    DrKill bunu yazdı
    unbalanced bunu yazdı

Lotus'a katılıyorum.. Mesleğin ne olduğu çok önemli değil, en iyi ya ya en iyilerden biri olan zaten her zaman kazanır.. İş yok diye cıyaklayanlar vasat insanlardır.. Üniversite eğitimi boyunca boş boşuna gidip gelmiş hatta gitmemiş sadece sınavları geçerek diplomayı almış ve sonra devletin yanlış eğitim politikası yüzünden olmayan kontenjana girmeye çalışıyor. 

Ama alanında iyiysen her zaman bir şekilde seni bulurlar ya da sen bulursun.. Her zaman dediğim gibi, önemli olan mor inek olabilmekte..

Neden vasat insan olduğumu yüzüme vurmayaydın be hacı :D

Doğru söze ne denir. Ama vasat insan olmayı seviyorum arkadaş :D

hocam ben buradan kimseyi kastederek bir şey demedim üstüne alınma :)  ben seni eskiden biliyorum hocam, delphi ile baya şeyler yapıyordun ama sanki durağınlaştın :) tabi çok takip etme şansım yok ama büyük kapasite var, zamanı iyi değerlendirmek lazım. Bizim en büyük düşmanımız zaman.. İnsanlar bozuk para harcıyor gibi harcıyor en değerli şeyi.. Ondan sonra da aklı başına geliyor ama iş işten geçmiş oluyor..

Hocam işte zamanımı bir çöp kadar değersizce kullandığım için vasatım ya ondan eleştirdim kendimi. Zaten beni veya birini kast ederek söylemediğini biliyorum. Söylediğin tespitleri kendi kendime zamanında yaptığım için ve hiç bir gelişim kaydetmediğim için bunları söyledim. Bir yerden sonra ya, zararın neresinden dönsem kârdır diyip isyan edeceğim ya da kendimi çürütüp gideceğim gibi :)

Umarım en yakın zamanda kendimi düzeltmeye ve zamanımı senin gibi verimli kullanmaya başlayabilirim. Pişman olanlardan olmak istemiyorum.

u235 bunu yazdı

up

Animasyondaki tespitin bir çok insan için geçerli hocam. Bende katılıyorum.

DrKill tarafından 10/Haz/15 03:26 tarihinde düzenlenmiştir

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
Toplam Hit: 3100 Toplam Mesaj: 22
flash