Yararlı İş Yapanı 9 Köyden Kovarlarmış
-
takip edenler bilirler yayıncılar için video montaj serisi adında eğitim seti hazırlayıp paylaştım tabi çeşitli platformlarda paylaşıp makul eleştirilere açığım dedim hem kendimi geliştirmek hemde kanalı daha çok duyurmak için mikrofon konusunda eksik olduğumu söyleyen oldu ki eyvallah doğrudurçok kaliteli değil mikrofonum ancak beni şok eden 7 videodan oluşan ve -kibir olarak algılanmasın yayıncıya en kısa ve seri şekilde işine yarayacak herşeyi anllattığım seriye gereksiz uzun denmesi oldu bunu diyen neyin kafasını yaşıyor anlamış değilim biride yine youtubeda bulunanan ... kurs kanalına bak dedi bana ben uzun yorumuna tepki verince zaten uzun süre yaptığım araştırmalar neticesinde faydalı işlerin youtube ilgi görmediğini tespit etmiştim ancak şimdi tespitlerime faydalı iş yapanlar sevilmiyoruda ekliyorum şuan trde bulunan youtube eğitim kanallarındaki ders paylaşımları tamamen çöptür çünkü yüzde 90ı kopya içerik yabancı kaynaklardanİZLEYİP TÜRKÇE anlatıyorlar özgünlük yok buna çoğu büyük kanalda dahil velhasıl video montaj serisini rafa kaldırıyorum bizim insanımıza iyilik yapılmaz
-
iyilik yap denize at diye boşuna dememişler :)
-
Yazında nokta kullansan daha iyi olurdu hocam.
-
Bir konu açmıştın e zaten o konuda demiştik biz böyle olcağını hocam...
Eğer kendinize güveniyorsanız Udemy 'de eğitmen olun hem para da kazanırsınız hem de kitlesi yine belli bir seviyenin üstünde.
-
hayirlisi hocam.
-
mkyb bunu yazdı
Yazında nokta kullansan daha iyi olurdu hocam.
bir el felç dostum tek elle yazıyorum dikkat ediyorum ama yeterli olmuyor
-
Kusura bakma bilmiyordum, geçmiş olsun hocam.
mkyb tarafından 05/Şub/18 20:05 tarihinde düzenlenmiştir -
*Videolarının ortalama süresi 5-6 dakika. Youtube icerik üreticilerinin genel olarak ürettikleri video süresi 10-20 dk arasıdır. İceriği incelemeden soyleyeceğim şey şu ürettiğin icerik , youtube icin uzun değil aksine kısa. En az 10-20 dk arası videolar cekmen gerekiyor.
*Sanıyorum ki sen , 8 video ile 10bin20bin abone yapabileceğini düşündün. Bugün Türkiyenin en cok takipcisine sahip olan kanal , sacma salak videolar yayınlamış olsa bile düzenli olarak -abone sayısına aldırmadan- video yayınlamaya devam etti. İlk acıldığı günden bu yana istatistikleri gorüntülenebiliyorsa Enes batur kanalının istatistiklerine bakmanı tavsiye ederim. Yaptığın icerik sacma bile olsa düzenli ve sabırlı şekilde icerik üretmelisin.*Amacın para kazanmaksa faydalı icerik üretip para kazanacağın mecra youtube değil. Faydalı icerik üreten sevdiğim kanalların abone sayısı 40-50 bin arasında kalmış. Ve aşırı bir artış gozlenmiyor artık.
*Burada yaptığın isyanı anlamsız buluyor ve seni kınıyorum. -
...
italyan tarafından 05/Şub/18 20:22 tarihinde düzenlenmiştir -
hocam neden yararlı bişey yapmaya çalışıyosunki youtube a gir trendlere bak benimde fayda sağlamak için bi kanalım vardı kendi yaptığım videoyu adam sahte telifle kapattırdı iyikide kapattırmış para kazandırmıyodu şimdi yarı spam yapıyorum yakında şu plaketlerdende gönderir bi tane
-
italyan bunu yazdı
*Videolarının ortalama süresi 5-6 dakika. Youtube icerik üreticilerinin genel olarak ürettikleri video süresi 10-20 dk arasıdır. İceriği incelemeden soyleyeceğim şey şu ürettiğin icerik , youtube icin uzun değil aksine kısa. En az 10-20 dk arası videolar cekmen gerekiyor.
*Sanıyorum ki sen , 8 video ile 10bin20bin abone yapabileceğini düşündün. Bugün Türkiyenin en cok takipcisine sahip olan kanal , sacma salak videolar yayınlamış olsa bile düzenli olarak -abone sayısına aldırmadan- video yayınlamaya devam etti. İlk acıldığı günden bu yana istatistikleri gorüntülenebiliyorsa Enes batur kanalının istatistiklerine bakmanı tavsiye ederim. Yaptığın icerik sacma bile olsa düzenli ve sabırlı şekilde icerik üretmelisin.*Amacın para kazanmaksa faydalı icerik üretip para kazanacağın mecra youtube değil. Faydalı icerik üreten sevdiğim kanalların abone sayısı 40-50 bin arasında kalmış. Ve aşırı bir artış gozlenmiyor artık.
*Burada yaptığın isyanı anlamsız buluyor ve seni kınıyorum.bebde okuduğunu anlayamadığın için sana türkçe öğreten kişiyi kınıyorum ve hangi cümle yada kelimemden 10-20 bin abone beklediğim kaanısına vardın daha öncede benzer konu açmıştım ve faydalı işin ilgi görmediğini tartışıp fikir alışverişinde bulunmuştuk btekrardan konu açarak süreci ve gelen tepkileri paylaştım lütfen dikkatli okuyalım ve doğru anlayalım anlayamıyorsakta sorup öğrenelim!