Yaratıcıyım Ve Yardımcı Olacağım Diyorsan
-
Sevgili arkadaşlar.
Şimdi ben 4-5 ay oldu bir web sitesi açtım. Web sitemin temel içeriği online film üzerineydi.
Joomla kurdum. Kendimde bayağı bir rutujlar attım uğraştım. MjTurkiye adlı sitede yarışmaya girdim. Joomla sınıfında birinci seçildim.
Ama site tutmadı. Nedenini bilmiyorum ama tutmadı. Bana sorarsanız domain ismi çok cins: www.arka-sokak.org
Şimdi siteyi domain dahil olmak üzere köklü bir değişiklik yapmak istiyorum.
Sizden fikirlerinizi ve hoş domain önerisi vermenizi istiyorum. Unutmayalım ki film içerikli forum, kısa film, ve download bölümüde olacak. Buna göre bir domain ismi yaratabilirsek super olur. Ayrıca önerileriniz üzerine içeriğide değiştireceğim.
-
köklü bir değişe gerek yok kanaatimce.
ülke çapında tutulan sitelerin nasıl böyle ün yaptığını araştırman yeterli olabilir . -
sokak duvarlarına arka-sokak.org yaz tutar .
-
site açılmıor :D
-
site adı muhabbetine bence de gerek yok, biraz pazarlama lazım, illa değiştircem diyosan da kesinlikle kısa bi domain al.
Site çok güzel, üye değilim ama bi süreadir ben takip ediyorum.
-
Gla dayı proxy ile alakalı olabilir belki. Bende açılıyor.
Domain'i değişmek istiyorum arkadşalar.
Bana güzel bir domain ismi önerseniz super olacak.
-
hizlifilm
hemenizle
vizyonfilm vizyonfilmler
sinemaburda
burasisinema
-
hocam ben bi film sitesi ziyaret etsem mesela en popüler filmler , enyeni ençok izlenen vs. filimleri görmek isterim. şu en popüler üyeleri görüp ne yapacam_? benim amacım film izlemek ...
ikincisi üye paneli kocaman olmuş. oraya içerik yerleştirebilirsin üye giriş yerini küçültüp üste alabilirsin.
sayfa kenarlarındaki boşluk çokmuş gibime geldi, ve boşmuş gibime geldi.
recp ivediğin filmine tıkladım 4545657854 saatte açılmadı. yani site işlevsel olarak sıkıcı. kullanıcıya kolaylıklar sağlamaya çalışabilirsin.
domain olarak da verecem ama daha önce alınmış olabilir. www.youtube.com böyle alabilirsin ;)
-
baron_27 bunu yazdı:
-----------------------------hocam ben bi film sitesi ziyaret etsem mesela en popüler filmler , enyeni ençok izlenen vs. filimleri görmek isterim. şu en popüler üyeleri görüp ne yapacam_? benim amacım film izlemek ...
ikincisi üye paneli kocaman olmuş. oraya içerik yerleştirebilirsin üye giriş yerini küçültüp üste alabilirsin.
sayfa kenarlarındaki boşluk çokmuş gibime geldi, ve boşmuş gibime geldi.
recp ivediğin filmine tıkladım 4545657854 saatte açılmadı. yani site işlevsel olarak sıkıcı. kullanıcıya kolaylıklar sağlayabilirsin.
domain olarak da verecem ama daha önce alınmış olabilir. www.youtube.com böyle alabilirsin ;)
-----------------------------
www.yoktobe.com
/
sevgili hayvan hocam domain konusunda ciddiyim belirteyimde :\
çok tutulabilir. -
Film bölümüde böyle bişey:
http://www.arka-sokak.org/content/view/24/63/
www.yoktobe.com harbiden bu iyi gibi :D
-
www.yoktobe.com
muahahha hadi bakalım kim once kapcak :D