folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Yarın Türkiyede Yas İlan Edildi?

Yarın Türkiyede Yas İlan Edildi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek
    hersey sozde musluman toplumun egosunu tatmin etmek icin yapiliyo yoksa kimsenin skinde degil arap krali felan

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KAAMOS
    KAAMOS's avatar
    Erkek

yaser arafat öldüğünde yas ilan etmişlermiydi?

etmediler diye haturlıyorum 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tereke34
    tereke34's avatar
    Erkek

hugo chaves de devlet adamıydı, hemde o arapdan daha bir adamdı. Bunun devlet adamı ile ilişkisi yok. 

Nova Vida !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Noyan
    Noyan's avatar
    Erkek

Amk böyle muameleyi orospunun kralı bile yapmaz, gırtlağın derinliklerinden mideye doğru bir yolculuk bu....

Akıllı insan her düşündüğünü söylemez ama her söylediğini düşünür.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilinmeyen
    Bilinmeyen's avatar
    Erkek

bu gerçek mi lan ?

inanmıyorum ben

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek
    KAAMOS bunu yazdı

yaser arafat öldüğünde yas ilan etmişlermiydi?

etmediler diye haturlıyorum 

aynı şey 5 dakka önce aklıma geldi

onda edildi, o zamanda daha küçüktüm bende kendisine sempati duyuyordum metin akpınara benziyordu çok fena

artı filistin için epey uğraşmıştı.

Kral abdullahı pek tanımam hakkında iyi şeylerde duymadım. Algımı yönettikleri için <3 haklı haksız seçmiyorum.

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zndmn
    zndmn's avatar
    Erkek
    Tnrsk bunu yazdı
    hersey sozde musluman toplumun egosunu tatmin etmek icin yapiliyo yoksa kimsenin skinde degil arap krali felan

anasını satıym şu toplumda bi anlasın kutsal olanın sikik araplar değil, İslam dini olduğunu..  bu hükümet ne dese ne yapsa bi avuç tuzla varıyo artık millet sorgu mekanizması sıfır.. yok devlet lideriymişte bilmem ne.. he yavrum he öyle.. her yerde insanlar ölüyo madem derdine biz mi düşecez..

Zugzwang
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BaD_BoYs
    BaD_BoYs's avatar
    Erkek

Yahu soysuz sopsuz olduğunuzu biliyoruz zaten ama hani biz şuyuz diyebilmeniz için siz TÜRK müsünüz... Osmanlı mısınız... Arap mısınız... Kürt müsünüz... ne haltsınız siz...

Ben TÜRK' üm. Mustafa Kemal ATATÜRK' ün kurmuş olduğu Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde yaşıyorum. Yaşadığım sınırları temsil eden TÜRK Bayrağını dalgalandırıyorum...

ABD Köpeği Suudi Arabistan Kralı öldü diye ben neden yas tutayım, ben neden bayrağımı yarıya çekeyim... Ülkemi temsil ettiğini sanan soysuzlar benim bayrağımı neden yarıya çekiyorlar...

Bir kaç Mehmetçik öldü diye meclisi toplayamayız diyen İKTİDAR, Amerika'nın ve İsrail'in köpeği suud kralı öldü diye ülkemde neden milli yas ilan ediyor...

İmranlı'daki soysuz itin başına bir bok gelse onunda yasını tutarsınız siz... Nede olsa aynı soysuzluktan geliyorsunuz...

Bilin bakalım ''Kadınlarının araba sürmesi fahişeliği arttırır'',
    ''Kadınların araba sürmesi caiz değildir'' gerekçeleriyle ülkesinde kadınların araba sürmesini yasaklamış,
    Osmanlı' dan kalma, kale dahil tonla tarihi eseri yıkarak,
    Kabe'nin burnunun dibine ne idüğü belirsiz oteli kondurmuş olan kral kimdir?

BaD_BoYs tarafından 24/Oca/15 05:34 tarihinde düzenlenmiştir

.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    joe. notolerans :D

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    beyaban
    beyaban's avatar
    Erkek

Yas değil bayram edilmeli bir arap picinin daha cehenneme gidişini kutlamak lazım 

Türkçülük dün bir kaynaktı, bugün bir çaydır. Yarın coşkun bir ırmak olacak ve önünde ki bütün engelleri yıkacaktır.
Toplam Hit: 9171 Toplam Mesaj: 82