Yaşadığım Yerde Dükkanımı Herkes Nasıl Duyabilir ?
-
Selamlar
Kırıkkale de emlak iş yapıyorum.
Google ye ve instagrama sürekli. reklam veriyorum. Dönüşler var karşılığını alıyorum ama daha fazla reklam kanalları oluşturup firmamı herkese tanıtıp yerel halkdan daha çok mal gelmesini istiyorum.
bunun için fikirlerinize ihtiyacım var.
-
userneyime bunu yazdı
Selamlar
Google ye ve instagrama sürekli. reklam veriyorum. Dönüşler var karşılığını alıyorum ama daha fazla reklam kanalları oluşturup firmamı herkese tanıtıp yerel halkdan daha çok mal gelmesini istiyorum.
Hocam hayirli isler. Konu disi olacak hakkini helal et, Bize sifirdan emlak isine nasil baslanir, sonrasinda puf noktalari nelerdir kabaca musait zaman bir yazsan sevinirim.
-
Hocam instagram reklamlarını nasıl yapıyorsun o da önemli bi unsur mesela bir ev sattığında 15-20saniyelik verdiğin hizmetin karşılığı olarak müşterinin sana teşekkür ettiği videolar yükle instagram'a bu tarz kurgular yaparak senin de konuşmalar yaptığın videoları sayfana doldur güven unsuru oluştukça daha da çok müşteri gelecektir, instagram'da genelde görüyorum çoğu afiş, grafik reklamı veriyorda kimsin nesin belli değil adam milyonluk yatırım yapacak canlı, halkın içinden konuşmalı videolar daha tesirli oluyor bence bunların dışında şehrin en işlek yerlerine de marka isimi hafıza da yer etmesi için tanıtıcı tabela koyulabilir.
-
-
mkyb bunu yazdı
Yok hocam oyle kafamiza gore acmiyoruz, kultur egitim merkezinden menkul danismalik icin belge elimizde. Sadece kendim icin sormadim, kazancli olarak bilinen bu meslek nasildir seklinde isin icindeki birine sormak istedim.
-
-
userneyime bunu yazdı
Selamlar
Kardeş sen aynasız değil miydin ya :D
-
-
benim arkadaş ev ararken bir emlakciya denk geldi o evine alacaktı az daha satıcı dolar artınca son dakika vazgeçti.
aramızda hala o emlakciyi övüyoruz.:))
resimlere " şu duvarı örerseniz 1 ek odanız olur"
şu merdiven altına dolap yaptırıp kilere dönüştürebilirsiniz diye " ek yazılar yazmıştı..
kendine güveniyorsan evinizi şu gün içinde satmak garanti sayamazsınız yari komisyonu almıyorum diye yaz.
aynı şekilde istediğiniz ev bizde bulamazsanız yarı komisyon almayacağım de.
bende emlak okuyorum. ilerde böyle birsey yaparsam ben böyle yapacağım:)
-
Reyiz seçimden önce bir kıyak geçip şu kredi faizlerini düşürürlerse bana bir ev bulalım oradan (:
bir de YouTube shortslara video atabilirsin şu an farklı bir yapısı var muhtemelen aynı şehirde olanlara gösterevektir
-
burhan808 bunu yazdıuserneyime bunu yazdı
Selamlar
Hocam hayirli isler. Konu disi olacak hakkini helal et, Bize sifirdan emlak isine nasil baslanir, sonrasinda puf noktalari nelerdir kabaca musait zaman bir yazsan sevinirim.
Hocam uzun uzun tecrübelerimi yazacagım konunun sonunda. Emlak işi yapmak isteyen arkadaşlara ışık olmuş olur.