Yastık Konusunda Yardım
-
aha tam adamına sordun dostum.
5 ay önce boyun fıtığından ameliyat oldum.
Evde 1 lateks, 3 visko, 1 elyaf yastık var.
Visko yastıklar sandığın kadar rahat ettirmiyor hatta ben visko yastıkla yatınca boyun ağrılarıyla uyanıyorum ama sebebi biraz da yatağımın fazla yumuşak olması.
Sert yatak alman lazım. Sert yatak aldıktan sonra visko yastıkla uyuyabilirsin. Bazı visko yastıkların ortasında boyun için rampa var, boynunu onlara yerleştiriyorsun sözde ama bir b*ka yaradığı yok.
Lateks yastıklarda çok şahane ama onca yastık ve deneme uykularına rağmen halen elyaf yastık daha rahat uyutuyor. Ama boynun C yapısını elde etmek için ağrımda olsa ben mecbur visko yastıkla uyuyorum. Marka olarak visko yastıklarda Yatsan ve Yataş oldukça iyi.
-
rahatsan yastıklarına bak derim yorumlar çok i
ben de kullanıyorum bi modelini memnunum
dalgalı visco yastıklar yan yatanlar içinmiş
ben de çok ağrı çektim onlardan
deli ökkeş gibi uyuyan adamlarız bize her yol var yastığı lazım
noname tarafından 22/May/23 16:14 tarihinde düzenlenmiştir -
yan yatıyorsan karabuğday kabuğu
sırtüstü yatıyorsan milletin türkçesi ne oluyor darı mı ne sikimse https://www.amazon.com/millet-pillow/s?k=millet+pillow
gerisi faso fiso
ben karabugday olanı aldım şimdi başka bi yastıkla uyuyamıyorum
KAAMOS tarafından 22/May/23 17:08 tarihinde düzenlenmiştir -
Bir yastık sever olarak yazayım yatak yastık konforun da değil se yastık aramam ama yatak Pamuk veya yün olmalı rahat ettirsin.işin özü doğallık eğer yastıkta hava geçirgenliği yok ise elyaf şu bu işkencedir.çocukluğum da Pamuk çok yetiştirirdik koyun yünü yatak yorganlarımız hala durur doğal olan ne varsa zarar vermez.yumuşak veya orta sert havalı yastık sağlıklıdır.
-
Yan yatan biri olarak huzuru yün yastıkta buldum hem çökmüyor hem yüksek (kocaman bi yün yastık almıştım markasını hatırlamyıorum)
-
KAAMOS bunu yazdı
sırtüstü yatıyorsan milletin türkçesi ne oluyor darı mı ne sikimse https://www.amazon.com/millet-pillow/s?k=millet+pillow
gerisi faso fiso
evde bir paket yulaf vardı onu şimdi yastık kılıfına doldurup uyucam aq :D
Bunlar ne acaip yastıklar ya. Darı yastığı bile var :D:D
Hocam bu karabuğday yastığında sırt üstü yatamıyon mu? Hem yan hem sırtüstü yatıyoruz sonuçta ikisine de gitmezmi alsak
-
KAAMOS bunu yazdı
gerisi faso fiso
Iste bundan dolayi bu tip yastik alip aliskanlik yapmak istemiyorum :S
Simde eve bundan alsam aliskanlik yaparsa seyahatte gittigim yerde yastigi yadirgarim uyutmaz diye her seferinde vazgeciyorum.
-
DrKeworks bunu yazdı
evde bir paket yulaf vardı onu şimdi yastık kılıfına doldurup uyucam aq :D
Bunlar ne acaip yastıklar ya. Darı yastığı bile var :D:D
Hocam bu karabuğday yastığında sırt üstü yatamıyon mu? Hem yan hem sırtüstü yatıyoruz sonuçta ikisine de gitmezmi alsak
yatarsın tabiki ama sert oldugu için kafan gömülmüyor fazla
duruş olarak kafan yukarda sırt aşağıda omurga tuhaf bi şekil alır o yüzden rahatsız edebilir sırtüstü yatmada
@under
reis zaten bu tip yastıkları sıkıntın varsa kullanıcaksın fıtık vs.
zaten sıkıntın varsa gittiğin yerde her halükarda uyuyamıyacagın için pekde önemli değil
-
Eyvallah o zaman hic bulasmiyayim :)
-
öyle özenerek bi yastık almıştım ardından başka yastıkta uyuyamadım ki çok sık iş nedeniyle şehir değiştiriyorum otellerde vb kalıyorum yastık yüzünden enerjim bitip bayılana kadar uyuyamıyordum. 4 ay evde başka yastıkla zorla yata yata yastık bağımlılığını bıraktım şimdi yastık olsun yatıyorum noktasına zorda olsa geldim. Yastık bağımlılığı sıkıntılı iş vesselam.