folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yavru Kuş Buldum Ama Nasıl Besleyeceğimi Bilmiyorum.

Yavru Kuş Buldum Ama Nasıl Besleyeceğimi Bilmiyorum.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Olgunisik
    Olgunisik's avatar
    Erkek

Az önce Giresun Merkez Osman Ağa parkında buldum bu yavruyu. Aldım zira bıraksam sabah olmadan kedilerin yemeği olurdu. Martı olabilir diye düşünüyorum ama emin değilim. Balkonumda kırlangıç yuvası var onlar zaten yeteri kadar işgal ediyor ve pisletiyorlar balkonumu, birde bu olsa farketmez. Cinsi nedir ve daha da önemlisi nasıl besleyeceğim bunu? Ne yer nasıl yer, ben nasıl yedirebilirim..

http://c1206.hizliresim.com/y/r/8l421.jpg

Cinsi%20nedir%20ve%20nasıl%20kolayca%20beslerin.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek

tatlı duruyor ne ki bu :)

merak ettim  

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pSkpt
    pSkpt's avatar
    Erkek

Kumru sanırım ben çok büyüttüm saksıda...

Ama çok büyük görünüyor kumru olmayabilir.

Bulgur vermeyi dene?

İmza...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    M3T3HAN
    M3T3HAN's avatar
    Erkek

Yavru bir kumru bu ...küçük solucan sinek böcek ne bulabilirsen verebilirsin.. toz civciv yemleri dene ... Tuzlu olmayan herşeyden çoook küçük kırıntılar halinde verebilirsin .. 2-3 haftaya toparlar kendini

Herşeye rağmen varlığım Türk varlığına armağandır...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saftiriksincap
    saftiriksincap's avatar
    Erkek

Hocam bundan daha ufak bi kumru yavrusu ağaçtan önüme düştü.

Aldım eve götürdüm. Orta boy bi leğenin içine koydum. Günde 4-5 kereden fazla beslemen gerekli. Nasıl besliyeceğine gelince büyük boy bi şırınga alacaksın iğnesini direk çöpe atacaksın :) Ekmek içi ile su, haşlanmış yumurta sarısını bi güzel harmanlıyacaksın karışım diş macunundan daha cıvık bi hale gelcek onu şırıngayla doldurup yavruyu besliceksin. arada sadece su ihtiyacını gidermek için az az su vereceksin. 15 günde o değişimi göreceksin. 20 gün içinde bu kuş yuvadan uçar ve büyük bi sevaba girmiş olursun.

Not: sakn kuru bulgur verme, bulgur verirsin üstüne su verirsin hayvan şişer ölür.

Hayat Murat Boz un memesi gibi, Rasim Ozan Kütahyalı çenesi gibi, Vahdettin in son senesi gibi, Bakir kızın Coşkun a veresi gibi, İran la İsrail arası gibi,Durum değişir kerhane numarası gibi, Çömelene birisinin vurası gibi,Yazı diyince bozukluğun turası gibi,Koç ya da Sabancı parası gibi, Oy verdiklerin niye yarasa gibi?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

yumusak bulgur ( suda bekletilmis yumusamis )

Yumusak ekmek ( Az sulanmis )

boyle devam et bir süre suyunu eksik etme..

ucup gitmeye baslayana kadar boyle besle sonra kendi basinin caresine bakar.

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cnt
    cnt's avatar
    Erkek

şırıngayla besleyebilirsin

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek

memleketimin kusu iyi bak :)

Ölümlü dünya. Yasin 38. Ayet
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

manuel olarak ağzını açıp içine buğday doldurabilirsin. Yemek yemeyebilir çünkü kendi başına. Bir süre sonrada yemek yemeye yemeye ölür yoksa. Sen zorla yedirirsen yememe gibi bir şansı yok. Birde su ver arada sıra onuda şırınga yada göz damlası tüpleri oluyo küçük onunla ağzına su verirsin.. 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    telekom
    telekom's avatar
    Erkek
    İsi saglama almak icin tahil tarzi bir sey verme. @saftiriksincap iyi aciklamis.

vatandaşa kafam girsin!..
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erebos
    erebos's avatar
    Erkek
    Martı deyil cunkı ayakları paletlı deyıl... Cok kucuk o yızden balet yem ı HAFIF sulandırıp 50 lık yada 20 sırıngayla kursagı dolacak sekıld verecen... Gocaaaa guş oldugu ıcın bır kac zaman sonra bocek vermen gerekecek.. Ama oncelıkle veterınere gotur yoksa bakamassın eger bakarsan hayatın boyunca senın yanında olacak... Edit:balet yem demişim dogrusu Palet yem...bocekde proteın ıcın lazım.

Zira Kalemler kaldırılmış,sayfalar kurumuştur.
Toplam Hit: 4601 Toplam Mesaj: 33