Yazı İşinden Kaç Para Almalıyım
-
arkadaşlar el yazısıyla yazılmış 2 3 ajanda dolusu yazı var, el yazısı da maşaallah ansiklopedi gibi :D 7 punto falan..
sayfa başını ne kadardan wordde yazmam gerekir bunun piyasası nedir ? eğer işi alırsam teslim edeceğim süre çok önemli değil
-
Teknik terminoloji var mı?
-
olduğu gibi geçirecem yazan kişi zaten edebiyatçı
-
Bilgisayara gecirmenin piyasasini bilmiyorum ama bilgisayar ustundeki her turlu yazida fiyatlandirma bosluksuz 1000 karakter ustunden yapilir, ben bu sekilde bir birim ceviri icin minimum 15 lira aliyorum. Seninki dogrudan yazma olacagi icin fiyattan dusersin. Ne kadar istemen gerektigini bilmiyorum ama hesabini sayfa basi kelime basi degil, dedigim gibi bosluksuz karakter sayisiyla olcutlendir bana sorarsan. Iki taraf da cakallik yapamiyor bu sekilde.
-
Tarayıcı ile word e aktarıtsan daha hızlı olur, sadece fikir belirtmek istedim,
-
goggles diye android programı var. onu yükle resim çekerek bi tarat bakalım yazıya çevirebilecek mi
-
adam 7 punto demiş
ağzınızdan çıkanla kulağınızın söylediğinin tuttuğunun bir olmadığının bilmem farkınızda mısınız acaba
ocr falan
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı
Tarayıcı ile word e aktarıtsan daha hızlı olur, sadece fikir belirtmek istedim,
o dediğin nasıl oluyor
-
Yazı eğer düzgünse tarayıcı ile aktarman daha mantıklı olur ve tabi eğer böyle yaparsan da bi zahmet adamdan uçuk bir fiyat isteme..
Futurist Abbyy finereader veya başka ocr programları ile bunu yapabilirsin..
-
Ajandaya yazılmış o yazının ocr ile aktarılacağını sanmıyorum. Şimdiden kolay gelsin. karakter başı ödeme alabilirsin.
-
Çok yüksek bir rakam söyle, sonra ağır ağır inerek adamın limitini öğren ve işine gelirse kabul et.