Yazıcı Tavsiyesi
-
Evde kullanmak için (genelde çocukların ödevi için kullanılacak) bana sorun çıkarmayacak donma yada başka sorunu ile uğraştırmayacak bir yazıcı almak istiyorum ama hiç anlamıyorum anlayan arkadaşların tavsiyelerine muhtacım .
Alınık varsa malına kefilse değerlendirilebilir.
-
Tankli yazici bakiyorum bende.
Tankli yazici tavsiye ederim ama indirime giren vs denk gelirsem alacagim bi tane
-
underzero bunu yazdı
Tankli yazici tavsiye ederim ama indirime giren vs denk gelirsem alacagim bi tane
Donma sorunu oluyormu
-
Şu ana kadar kullandığım en iyi ev tipi yazıcı EPSON L3151. Yanında gelen mürekkepler 4 senedir bitmedi. Evde eşimin doktora ile ilgili çıktıları benim iş ile alakalı çıktılarım vs olsun son derece iyi. Yazılımı çok güzel telefondan da rahatça kullanabiliyorsun.
-
chirkin01 bunu yazdıunderzero bunu yazdı
Donma sorunu oluyormu
Cikti almazsan bunda da donma oluyor ama kartuslardaki gibi dondugu zaman kartusu degistirmiyorsun.
Kafa temizligi yapiyorsun.
-
underzero bunu yazdıchirkin01 bunu yazdıunderzero bunu yazdı
Donma sorunu oluyormu
Cikti almazsan bunda da donma oluyor ama kartuslardaki gibi dondugu zaman kartusu degistirmiyorsun.
Kafa temizliği bütün sorunu çözüyormu kanalları yada borusu mu neyse artık onlara birşey yapmak gerekiyormu
-
chirkin01 bunu yazdıunderzero bunu yazdıchirkin01 bunu yazdıunderzero bunu yazdı
Donma sorunu oluyormu
Kafa temizliği bütün sorunu çözüyormu kanalları yada borusu mu neyse artık onlara birşey yapmak gerekiyormu
Kafa temizligi genellikle cözüyor.
Ama en güzeli haftada 1-2 defa cikti almak. O zaman donma sorunu hic yasamazsin
-
underzero bunu yazdıchirkin01 bunu yazdıunderzero bunu yazdıchirkin01 bunu yazdıunderzero bunu yazdı
Donma sorunu oluyormu
Kafa temizligi genellikle cözüyor.
Ama en güzeli haftada 1-2 defa cikti almak. O zaman donma sorunu hic yasamazsin
Peki en sorunsuz markalar hangisi Canon brother vs.
-
Bildigim Canon kaliteli ama arizalinirsa parcasi pahali,
Brother, Epson ikisinden birini tercih edebilirsin.
Tavsiyem ekrani olan yazici alman, ariza vs oldugu zaman ekrana bakarak daha hizli cözebiliyorsun.
-
Ben yakın zamanda bu yazıcıyı aldım evde kullanmak için: https://www.n11.com/urun/canon-maxify-gx6040-wifi-murekkep-tankli-cok-fonksiyonlu-yazici-2137937?magaza=bilsoyteknoloji&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel
Benim bütün ihtiyaçlarımı karşılıyor. Çok kullanmadım henüz ama aradığım bütün özelliklere sahip bir model olduğu için bunu tercih ettim. Daha önce de doldurulabilir olmayan bir Canon yazıcı kullanıyordum. Bu yazıcının 1 senelik garanti süresini ücretsiz olarak 3 seneye çıkardım. Ben Vatan'dan mağazadan almıştım. Eğer orjinal mürekkep kullanırsanız muhtemelen bozulmaları garanti kapsamı içinde kalır.
-
RaNGeR bunu yazdı
Ben yakın zamanda bu yazıcıyı aldım evde kullanmak için: https://www.n11.com/urun/canon-maxify-gx6040-wifi-murekkep-tankli-cok-fonksiyonlu-yazici-2137937?magaza=bilsoyteknoloji&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel
Benim bütün ihtiyaçlarımı karşılıyor. Çok kullanmadım henüz ama aradığım bütün özelliklere sahip bir model olduğu için bunu tercih ettim. Daha önce de doldurulabilir olmayan bir Canon yazıcı kullanıyordum. Bu yazıcının 1 senelik garanti süresini ücretsiz olarak 3 seneye çıkardım. Ben Vatan'dan mağazadan almıştım. Eğer orjinal mürekkep kullanırsanız muhtemelen bozulmaları garanti kapsamı içinde kalır.
Hocam bu beni çok aşıyor 😀 ama tavsiyen için saol