folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yazıcı Tavsiyesi

Yazıcı Tavsiyesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chirkin01
    chirkin01's avatar
    Erkek

Evde kullanmak için (genelde çocukların ödevi için kullanılacak) bana sorun çıkarmayacak donma yada başka sorunu ile uğraştırmayacak bir yazıcı almak istiyorum ama hiç anlamıyorum anlayan arkadaşların tavsiyelerine muhtacım .

Alınık varsa malına kefilse değerlendirilebilir.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Tankli yazici bakiyorum bende.

Tankli yazici tavsiye ederim ama indirime giren vs denk gelirsem alacagim bi tane

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chirkin01
    chirkin01's avatar
    Erkek
    underzero bunu yazdı

Tankli yazici tavsiye ederim ama indirime giren vs denk gelirsem alacagim bi tane

Donma sorunu oluyormu

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sammy
    Sammy's avatar
    Erkek

Şu ana kadar kullandığım en iyi ev tipi yazıcı EPSON L3151. Yanında gelen mürekkepler 4 senedir bitmedi. Evde eşimin doktora ile ilgili çıktıları benim iş ile alakalı çıktılarım vs olsun son derece iyi. Yazılımı çok güzel telefondan da rahatça kullanabiliyorsun. 

ben sadece ben
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    chirkin01 bunu yazdı
    underzero bunu yazdı

Donma sorunu oluyormu

Cikti almazsan bunda da donma oluyor ama kartuslardaki gibi dondugu zaman kartusu degistirmiyorsun.

Kafa temizligi yapiyorsun.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chirkin01
    chirkin01's avatar
    Erkek
    underzero bunu yazdı
    chirkin01 bunu yazdı
    underzero bunu yazdı

Donma sorunu oluyormu

Cikti almazsan bunda da donma oluyor ama kartuslardaki gibi dondugu zaman kartusu degistirmiyorsun.

Kafa temizliği bütün sorunu çözüyormu kanalları yada borusu mu neyse artık onlara birşey yapmak gerekiyormu

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    chirkin01 bunu yazdı
    underzero bunu yazdı
    chirkin01 bunu yazdı
    underzero bunu yazdı

Donma sorunu oluyormu

Kafa temizliği bütün sorunu çözüyormu kanalları yada borusu mu neyse artık onlara birşey yapmak gerekiyormu

Kafa temizligi genellikle cözüyor.

Ama en güzeli haftada 1-2 defa cikti almak.  O zaman donma sorunu hic yasamazsin

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chirkin01
    chirkin01's avatar
    Erkek
    underzero bunu yazdı
    chirkin01 bunu yazdı
    underzero bunu yazdı
    chirkin01 bunu yazdı
    underzero bunu yazdı

Donma sorunu oluyormu

Kafa temizligi genellikle cözüyor.

Ama en güzeli haftada 1-2 defa cikti almak.  O zaman donma sorunu hic yasamazsin

Peki en sorunsuz markalar hangisi Canon brother vs.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Bildigim Canon kaliteli ama arizalinirsa parcasi pahali,

Brother, Epson ikisinden birini tercih edebilirsin.

Tavsiyem ekrani olan yazici alman, ariza vs oldugu zaman ekrana bakarak daha hizli cözebiliyorsun.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek

Ben yakın zamanda bu yazıcıyı aldım evde kullanmak için: https://www.n11.com/urun/canon-maxify-gx6040-wifi-murekkep-tankli-cok-fonksiyonlu-yazici-2137937?magaza=bilsoyteknoloji&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel

Benim bütün ihtiyaçlarımı karşılıyor. Çok kullanmadım henüz ama aradığım bütün özelliklere sahip bir model olduğu için bunu tercih ettim. Daha önce de doldurulabilir olmayan bir Canon yazıcı kullanıyordum. Bu yazıcının 1 senelik garanti süresini ücretsiz olarak 3 seneye çıkardım. Ben Vatan'dan mağazadan almıştım. Eğer orjinal mürekkep kullanırsanız muhtemelen bozulmaları garanti kapsamı içinde kalır.

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chirkin01
    chirkin01's avatar
    Erkek
    RaNGeR bunu yazdı

Ben yakın zamanda bu yazıcıyı aldım evde kullanmak için: https://www.n11.com/urun/canon-maxify-gx6040-wifi-murekkep-tankli-cok-fonksiyonlu-yazici-2137937?magaza=bilsoyteknoloji&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel

Benim bütün ihtiyaçlarımı karşılıyor. Çok kullanmadım henüz ama aradığım bütün özelliklere sahip bir model olduğu için bunu tercih ettim. Daha önce de doldurulabilir olmayan bir Canon yazıcı kullanıyordum. Bu yazıcının 1 senelik garanti süresini ücretsiz olarak 3 seneye çıkardım. Ben Vatan'dan mağazadan almıştım. Eğer orjinal mürekkep kullanırsanız muhtemelen bozulmaları garanti kapsamı içinde kalır.

Hocam bu beni çok aşıyor 😀 ama tavsiyen için saol

Toplam Hit: 1004 Toplam Mesaj: 19
yazıcı yazıcı tavsiyesi