Yazılım İçin Ekran Ve Klavye Önerileri
-
her klavye mouse serisine yaziyorum
klavye: logitec k860 ergo
mouse: logitec mx vertical ergonomic
monitor olarak da bende 3 tane 24 inc monitor var ancak suanki aklim olsaydi 25 inc 3 tane alayim diyordum ama en son calistigim firmada 40 inclik monitör kullaniliyordu cok hosuma gitti, hem cok büyük hem curve
https://www.digitec.ch/de/s1/product/hp-z40c-g3-5120-x-2160-pixels-3970-monitor-20360015
elimdeki monitörleri satip 1 tane bundan almak istiyorum. Bu monitörlerin bir avantaji da ayni anda iki bilgisayari baglayip ekrani yariya bölebiliyorsun (bu üstteki modelde var mi bilmiyorum ama bu sekil olan modeller var)
-
Mouse ve Klavye olarak MX serisinde karar kıldım. Monitor olarak ise Mi 34" bir cihaz buldum. Ancak aynı satıcının farklı sayfada iki ürünü var. Aralarındaki fark nedir anlayabilmiş değilim.
Bu linkteki sayfa, aşağıdaki sayfaya link veriyo daha yeni versiyonu var diye ancak bir fark göremedim
Ndir bu ikisi arasındaki fark bilen var mı?
-
// double message
FrodoTheYuzuksuz tarafından 07/May/23 22:41 tarihinde düzenlenmiştir -
gençler birşey diyeceğim monitör konusunda
sanki desteklediği maximum çözünürlük değişmediği sürece
ekranın boyutunun ne katsı olacakki
-
x wert bunu yazdı
Pek katkısı olmuyor zaten
-
x wert bunu yazdı
daha rahat görüyorsun, 55" 4k tv yi mac e bağladım, 1080p çözünürlükte kullanıyorum, çok rahat oluyor :)
-
Yazılım için ben DELL UltraSharp U2719D veya HP Z27uG3 öneririm. Ben hp kullanıyorum. Monitor için usb3/thunderbird hub/dock olmazsa olmazlardan artık.
Tavsiyem 27 inç 4k monitörler ideal, 27'' üzeri fazla büyük geliyor. Eğer imkanın ve yerin varsa 2 monitör alıp, kod yazarken 1 tanesini pivot şeklinde kullanman.
-
Hocam klavye konusunda mekanik yine sizin tercihiniz ama ben red switch kullanmama rağmen sesinden bunalıyorum bazen bunu göz önüne alın bence monitör olarak
ikinci tercihiniz DELL UltraSharp U2719D modelini öneririm.
32 inç monitör önermem ben şuan kullanıyorum büyük geliyor onun yerine çift monitör daha konforlu olur.
-
Macbook pro için klavye mause tavsiye alabilirmiyim
-
bende aynı arayıştayım, şunu gözüme kestirdim, microsoftta fiyat 360 lira ama piyasada 750 liradan başlıyor.
ayrıca mac tuşları bulunan şu modelleri de araştırıyorum, ancak henüz bulup da deneme fırsatım olmadı.
A4 Tech FBK25
A4 Tech FBX50C
Logitech K650yukarıdaki modelleri kullanan varsa yorumlarını merak ediyorum.
LynXMaSTeR tarafından 12/May/23 09:10 tarihinde düzenlenmiştir