folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Yazılımcıların Twitch'i

Yazılımcıların Twitch'i

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek

@Unbalanced , Abi aklımda bi kaç online oyun var ama Reklam kısmı beni geriyor . Aslında biraz WebSocket yazmak istiyorum. ne bileyim Multiplayer işler yapmak veritabanını yapmak. Adam gibi bir ürün ortaya koymak istiyorum Uygulama yazmada az buçuk birşeyler öğrendim. birde oyun öğrenip şu öğrencilik hayatımın 4 senesinde 3-5 birşeyler kazanmak istiyorum aslında kazanmak da değil , hani iş başvurusunun hepsinde 2 YILLIK DENEYİM! lafı varya :D:D:DD:D .  Bana ne yaptın dediklerinde öğrenci iken oturdum demek istemiyorum :( Uygulamalar tutmuyor pek , sektör biraz oyun sektörü... Gibi geldi bana aslında geçiş yapmamdaki sebep elle tutulur birşey yapmak ve WebSocket kavramının tam oturması. belki 7-8 ayımı alır bi oyun adam gibi bi oyun ama çok şey katar diye ...  sen söylemesen daha öyle konu açtığımı hatırlamayacaktım :) kafam allak bullak olmuş :)

@Nvidia , Hocam @ozgunlu abimin önerisi ile Google Cloud dan 2 aylık bedava sunucudan yararlanıyorum bende FREE üstelik :) Yapabiliyorsanız server olarak bunu kulanabilirsiniz. Tabi Yoğunluk limiti vs varmı bilmiyorum,  şuan açtığım VPS  8 GB ram 4 Çekirdek işlemci 2.3 GHZ vs.vs. özelikleri var benim pc den hızlı 60 gün tabi rica ise beleş kullanacağım..

EDİT : bakıyorum hemen linklere ve kursu indirip başlıyorum :) 

MhmdAlmz tarafından 14/Mar/16 21:26 tarihinde düzenlenmiştir

Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek

2...

MhmdAlmz tarafından 14/Mar/16 21:41 tarihinde düzenlenmiştir

Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    @Unbalanced hocam, biraz karikatür,e yeteneğim var. bu karakterleri kullanmak hoşuma gidiyor. sanırım bir yanlış anlama var. mesela :

╭∩╮ ← bu karakterle, :D düşünülenin aksine , ben gülmekten kafası geriye yatmış adam, görüyorum.

(/-\) ← bu karakterle, gülmekten yada görmek istemediğimden gözlerimi kapatıyorum. :D

neticede sıkıntı yok bence. ^^/

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

Lua ve Corona üzerine twitch de yayın yapmak gibi bir planım vardı ama tutmaz diye pek yanaşmadım. Eğer istek olursa multiplatform oyun yapma konusunda sıfırdan lua ya giriş ve corona sdksı ile oyun yapma konusunda yayınlar yapabilirim. Spritelar oluşturma level editör tarzı yayınlar ile de desteklerim. İzleyiciler ile birlikte basit oyunlar yapabiliriz.

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
Toplam Hit: 2246 Toplam Mesaj: 15
livecoding