Yemyeşil Tarlalarda Açan Rüzgarlarda Asilce Ayakta Duran Beyaz Gelinlik Giymiş Güneşin Rengini Kıskandıran Güzel
-
Allahım Sana Çok Şükür.
Ardakaşlar Benim Kız arama meselesem Cumartesi itibarı ile biiti. Aradığım Kişiyi Buldum hemde aradığımdan X 10 fazlasını. Onu çok seviyorum onun için deli oluyorum oda beni çoook seviyo. Çok Mutluyuz. Tam aradığım kız herşeyi ile tam kafama göre. Yüce Allahım Sana Çok Şükür. Biz Ciddiyiz ve evlenmeyi düşünüoyoz. Okulu bittiğinde evlencez. ayyyy ne söyliycemğimi şaşırdım heycandan çooook seviyom ulan çooookkk
Darısı benim eski durumumda olan ardaşların başına Amin! -
allah bir yastikta kocatsin
-
Allah mesud etsin..
-
usta aman dikkat et...
bence bi insanı bu kadar kısa surede taniyamazsin...
ewlenme kararini cabuk werme derim ben, cunku zamanla anlasamadiginiz konular cikabilir ve o zman ayrilmak yani boşanmak insana daha cok koyar...
belkide ben yanılıyo olabilirim, belkide cok ii bi insandir ama ben yinede bi uyarayim dedim....
sana mutluluklar dilerim..... :))
-
Arkaşlar sağolun iyi dilekleriniz için
444 abisi yaa o çok özel bi insan abi onu çok seviyom abi. Zaten yarın evlenmiycez okulu var benimde okul var bitince okulumuz evlencez Oooolllleeeeyyyyyyyyy -
biz mutlu olamadık bari sen mutlu ol :(((((
-
burcili baji sağol teşekür ederim. Siz niye mutlu olamadınız yaa askere gitmişti enişte ondanmı yani?
-
hadi hayırlı olsun kardeşim.tikkat et bu kız milletine hiç bellü olmaz naapcakları
-
Allah mutlu etsin biladerim,
bizim durumumuza düsürmesin araya iraklik koymasin.
mutluluklar dilerim
-
evet askerde HolyBoy.
sizi mutlu görmek benide mutlu ediyor -
Sağolun arkadaşlar. Burcili umarım en kısa sürede kavuşursun aşkına ve mutlu olursunuz birlikte ebediyen.
Mutluluktan içim fıkır fıkır :)) Dans edesim geliyo 24 saat deliler gibi :)) çok seviyom çok
Toplam Hit: 10418 Toplam Mesaj: 50