Yeni Açtığım Site Hangi Yaş Grubuna Hitap Eder?
-
Ephesus bunu yazdı:
-----------------------------DeaD_BY bunu yazdı:
-----------------------------Ephesus bunu yazdı:
-----------------------------yaş grubunu bilmem de bu işi bir facebook sayfası olarak yapsan hikayeleri de anasayfada paylaşacaksın mesela link şeklinde girişini yazacaksın devamını okuyacak siteye tıklayıp okumak zorunda. aynı şekilde öyküyü sevenler kendi profillerinde paylaşır büyür falan. İşin peşindeysen bu taktiği göze al derim.
-----------------------------aynen hocam çaktım o mevzuyu bende ama otolike ile üye çektiricek maddi durumum kıt şu anda
-----------------------------yoo otolike ye gerek yok normal bi sf aç burda müridlerin çokça kalabalık sayfaları var sayfa misyonuna uygun olanlar bi reklam verir. zaten 30 yaş üstü kafayı ibretlik söz ve hikayelerle bozmuş amcaların teyzelerin eline geçtiği andan itibaren kafa rahat sal gitsin :D
-----------------------------
Hocam bende de 300000 uyeli sayfa var ama o isler cok karin agrisi yapiyo bende -
bi up yapalım görmeyenler için yorumları bekliyorum
-
DeaD_BY bunu yazdı:
-----------------------------hocalar yeni bir proje düşündüm, bakalım tutucak mı..
siteye hergün bir adet yaşanmış öykü ekliycem, hani şu tüyleri diken diken eden yaşanmış gerçek öykülerden..
Her Gün Yüreğinizi Isıtacak Bir Öykü ! sloganıyla piyasaya sürmeye başlıycam..
ancak bu tür lise yıllarında ilgimi çekerdi şu an değil (22).
acaba herkes için mi böyle?
bi kaç sitede reklam vericem, ona göre yaş kitlesi belirlemem gerek..
ilkokul,lise sınıfı kişiler için mi
üni,yetişkin tayfası için mi ziyaretçi toplulugu toplayayım?
edit. site adı: http://www.gunlukhikaye.com/
-----------------------------
hocam liseye gidiyorum, hani ben neyse bak üşenmeden senin şu yazdığını okudum ya helal bana, diğer liseliler hocalar'dan sonrasını okumadan özet geç p*ç'e bağlıyorlar :V -
iyidir devam hoca yas kac olursa olsun seveni olur
-
bi up yapsak eşşeklik mi olur
-
DeaD_BY bunu yazdı:
-----------------------------bi up yapsak eşşeklik mi olur
-----------------------------olur mu hiç hacım bi up da benden hatta biraz geç oldu ama :D
-
güzel bir site olmuş okuma yazması olan herkese hitab edebilirsiniz bence
-
Bizim milet okumaz hikayeleri yanına video anlatım mp3 anlatım gibi bir şeyler de eklersen süper olur çünkü bizim milet dinlemeyi sever..