folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Yeni ADSL Tarifeleri Açıklandı

Yeni ADSL Tarifeleri Açıklandı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek
    bu tarifeler ttnetin anasayfasında falan neden yok :| ona göre arama çekecem telekoma :/

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek

pit10din bunu yazdı:
    -----------------------------
    bu tarifeler ttnetin anasayfasında falan neden yok :| ona göre arama çekecem telekoma :/

az önce aradım daha bilgileri yok en kısa sürede geri dönüş yapıcaklarmş bana tel bıraktım hadi bakalım

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blutarm
    blutarm's avatar
    Erkek
    attackatak bunu yazdı:
    blutarm bunu yazdı:
    Burda Telekom ve TTNet çalışanlarına kayanlara bizlerden selam...

Sabır bilmediğiniz gibi yetinmeyide bilmiyorsunuz.Çok yazdım çizdim bu konuyla ilgili biliyorum yine boşa konuşuyorum ben 56K ile bağlandığım günleri biliyorum. 128kb ile 49TL, 256kb ile 59TL ödediğim günleri biliyorum. Ve yine eminim burda olumsuz yorum yapanların birçoğu adsl ile 2006-2007 yaygınlaşmaya başladığı dönemlerde tanışmış ki bu yorumları yapabiliyor. Neymiş Japonyada 47 Mbit 30$mış vs. Japonyada nezamandır adsl vs. var Türkiye'de nezamandır var. 2004'ten bu güne adsl'de neler değişmiş merak edip araştıran varmıdır? Neden gelişmiş ülkelere bakılıyor bi kıyaslama yapıldığında anlamış değilim. İnsan değilmiyiz hepimiz aynıyız yetinmeyi bilmiyoruz. Bilgisayarım olsun diyip olduktan sonra keşke ekran kartı bu olsaydı... diye keşkeleriz hep... 

Bende kıyaslama yapıyorum " Arnavutlukta 1mbit adsl 100$ private ip kullanılıyor ve rapid gibi free download sitelerinden download yapmak mümkün değil. Heleki ip adresi bir sitede banlandıysa unut gitsin o siteyi.. 3Gb kotalı paketin var ama kota bilgisini hesaplayan bir sistem dahi yok..."  

2004 256 Kbps sınırsız 69TL

2009 8 Mbps sınırsız 49TL

bu farkı kimimiz görmüş ama çoğumuz görememiş.

2001-2002 olmasın o? 

hocam ben ttnet çalışanlarına kaymam.onlar da ekmek parası derdinde..ama telekomu övüyorsan bırak bu işleri der geçerim..

ben de çok iyi hatırlıyorum 56k dan bağlandığım ve dialersız site bulamadığım.ardından bi tarafıma kaçan faturaları...(146'dan bahsetmiyorum ilk veezy dönemleri)

2001-2002 de 128kbps 49ytl olabilir.arada geçen zamanı küçümsüyorsun.o dönemlerde piyasada ne 64mb ekran kartı vardı ne de 1ghz pc...yanılıyor muyum?

bu 7-8 yılı küçümsemen çok büyük hata.eğer ttnet i şu günümüzde övüyorsan bi de quicknet e bak derim...(fiber 20mbps limitsiz 69ytl ve 100mbit e kadar net veriyor. telekom daha vdsl diye 32mbit de takıntısını sürdürsün..) 

sanırım başka söze gerek yok.

"2001-2002 de 128kbps 49ytl olabilir" demişsin ozamanlarda birçok bölgeye adsl verilemiyordu.Adsl yaygınlaşıtığı dönemler 2005 özelleşmeden sonra gerçekleşti. ben 2004 abonsiyim ve 2.5 ay port bekledim o dönemlerde. ayrıca 2001-2002de 49 Tl olma ihtimalide yok 2003 yılında 128kbps 59TL idi. ben kıyaslamamı adsl ile ilgili yaptım ve 2004-2009 kıyasladım. arada geçen zamanı küçümsememekle birlikte ekran kartı kıyaslaman gerçekten çok saçma.ayrıca sen daha teknoloji yada hizmet ayrımı yapamamışsınki gelip Quicknet diyorsun. adamlar fiber üzerinden hizmet sağlıyor. Ayrıca TTNet - smile ve diğerleride aynı ücretle aynı hizmeti sağlıyor. Anlamadığım bir konuda neymiş tekel.. saçma bir yaklaşım daha...

Toplam Hit: 10316 Toplam Mesaj: 84