Yeni Airdrop Fırsatı (Sidequest) - Revolving Games ($RCADE)
-
Selam Arkadaşlar
Projemizin ismi: Revolving Games ($rcade)
A) 25 milyon$ kadar yatırım aldılar
B) Projenin arkasında Rockstar CEO'su olmak üzere kripto ile ilgilenen herkesin bileceği meşhur Animoca Brands, Panthera Capital, Polygon gibi çok güçlü destekçileri var.
Önsatış turu ücretsiz airdrop kazanabileceğiniz program başlattılar. Bunlar herkesin yapabileceği basit sosyal medya görevleri. Şimdi evet referans kodumu paylaşacağım ancak ilk hedefim evde ne yapabilirim diyen dostlarım için sadece 5-10 dakikasını ayırabilerek yapabileceği basit işlemler $ kazanmasını istiyorum. Bakalım ne görevler var;
metamask gibi cüzdanlarınızı bağlayarak ve basit takip görevleri ile puan toplayabilirsiniz. Ayrıca her gün çarkıfelek hakkınız var. Aklınıza geldikçe çevirirsiniz. Zorlayıcı görev yok.
Peki Airdrop İçin Nasıl Kaydolabiliriz?
https://sidequest.rcade.game/quests
Bu linke gidiyorsunuz ve twitter hesabınızı bağlıyorsunuz. Sizden girişte referans kodu isteyecektir. Eğer ki referans kodumu girerseniz ekstra puan kazanabilirsiniz. Girmeden direk devam ederseniz ekstra puan alamazsınız.
Referans Kodu: judge35m
Not : Yatırım turu, partnerlikler ile ilgili ekstra bilgi isteyen dostlar, Medium sayfalarını inceleyebilir.
https://medium.com/@RevolvingGames
Katılan Herkese Bol Kazançlar
-
bu da benim referans:
b4smutaf
-
elden ele
yatakaltiedebi
-
LynXMaSTeR bunu yazdı
bu da benim referans:
b4smutaf
Vefasız 😁 Bari REF girseydin kayıt olurken 😂
-
Biraz da burdan dilenelim.
-
iso bunu yazdı
elden ele
yatakaltiedebi
👍
-
JiggSaw bunu yazdıLynXMaSTeR bunu yazdı
bu da benim referans:
b4smutaf
ben kullandım abi senin referansı.
sıradan devam
sarmiyor -
JiggSaw bunu yazdıLynXMaSTeR bunu yazdı
bu da benim referans:
b4smutaf
hocam çok önceden vardı benim kayıt (:
bu arada notcoin benzeri 1-2 tane daha oyun var, fırsat bulabilirsem onları da paylaşıcam.
LynXMaSTeR tarafından 12/May/24 16:39 tarihinde düzenlenmiştir -
ayd bunu yazdıJiggSaw bunu yazdıLynXMaSTeR bunu yazdı
bu da benim referans:
b4smutaf
ben kullandım abi senin referansı.
sıradan devam
sarmiyorEywAllah Dostum , Teşekkürler 🖐️ ☺️
-
LynXMaSTeR bunu yazdıJiggSaw bunu yazdıLynXMaSTeR bunu yazdı
bu da benim referans:
b4smutaf
hocam çok önceden vardı benim kayıt (:
bu arada notcoin benzeri 1-2 tane daha oyun var, fırsat bulabilirsem onları da paylaşıcam.
Eyvallah dostum takılıyorum ☺️ sıkıntı yok 🙏🏻
Evet ben de Telegram'da bir oyun buldum da iş yerindeyim şimdi müsait bir zaman olursa paylaşırım...
Bu NOTcoin ne olur var mı fikrin?¿
Benim ona sonradan haberim oldu , 9.000 zor kastik, son günlerinde ...
-
bu hafta içerisinde borsa listelemeleri geliyor, telegram üzerinden claim edip binance a aktarabilirsin, ben claim ettim, fiyata göre direkt satabilirim.
poligon tweeter judge35m rockstar revolving games $rcade panthera capital animoca branda kripto airdrop