folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Yeni Bilgisayar Aldım Özelliklerini Değerlendirirmisiniz...

Yeni Bilgisayar Aldım Özelliklerini Değerlendirirmisiniz...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erenn
    erenn's avatar
    Erkek
    Özellik İyi Marka Vasat : ) 2100 civarında asus un laptop u vardı.araştırsaydın biraz daha yada danışsaydın.Hayırlı olsun dielim.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    4snake
    4snake's avatar
    Erkek

s3rs3ri bunu yazdı:
    -----------------------------
    fix pc aldim 800$'a 2terabyte ram 2gb, ekran karti ati

usta ne ettin ya 2 tb ı nereden buldun :D

Kavanoz dipli dünya
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek
    ZoktriP bunu yazdı:
    Bence verilir... 1 senedir Casper kullanıyorum. Dış kasası ucuz malzeme o kadar, parçalar gayet iyi..

Normalde aynı özellikteki bi piyasa laptopundan 300-400ytl daha ucuz oluyo...

Dış görünüşe çok önem vermiosan Np..

Ha bi de yüksek işlemcili modellerde ısınma sorunu çıkabiliyo, chipseti yaktım senenin başında :D Garantisi sağolsun değiştirdiler... Kasada elimi koyduğum yerin boyası atmıştı, kullanıcı hatası falan dememişler klavye kısmını da değiştirmişler..

Performans istiyosan bence gayet iyi, bi de xp kurarsan tadından geçilmez valla :D

nalet gelsin caspera :| bizim hk yı kazıkladılar driver konusunda hep sıkıntı yaşıyo çocuk en sonunda wirelessları dandik görüyo allahın H-acer i bile çatır çatır bağlanıyo bi o sınırsız netin keyfini çıkaramıyo makina iyi bence zaten napacan ki.. server mı kurcan..ben sadece caspera gıcığım :| H-aceride sevmiyom dell rulz :|

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
Toplam Hit: 3330 Toplam Mesaj: 24