Yeni Bilgisayarımda Problemler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gaara
    Gaara's avatar
    Erkek

Arkadaşlar eski bilgisayarımda Sorun olduğu için yeni bir pc aldım

sistem özelliklerim sudur

phenom II x6 1090T Black

ekran kartı HD5570 1 gb 128 bit dx11

4 gb dual kit ram CL9

Şimdi Sorun şu pcm çok yeni daha ve yüklediğim 10 oyun yada promramdan 8 i açılmıor

olay şöle oluor oyundada programdada aynı durum

oyunu açıorum Sanki ekrana yenile yapmışım gibi oluor ve oyun açılmıor Silkroad'a giricem start diorum altta gg doluor ve ekran yenile yapmısım gibi oluor açılmıor bune saçmalıkdır anlamadım tivibudada  açıorum ilk denemede yenileme gibi oluor sonra tekrar deniorum 2 . yada 3. seferde program açılıor ne alaka

Bu Arada İşletim sistemi 32 bit

Not: Driverler Güncelli ve .net frame work fln hepsi tamam sorun başka bişide :S eski pcm aynı dosyaları çok rahat açıordu :s

Bazen insanlara bakıyorum da hoşlanmaya değer birşey görmüyorum.Herkesten uzaklaşmayı sağlayacak kadar para kazanmak istiyorum.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    o6u2
    o6u2's avatar
    Erkek

işletim sistemin 64 bit mi diyecektim kii...

http://kocaer.me
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gaara
    Gaara's avatar
    Erkek

usta 32 bit olması sorun yaratırmı Bide Kullandım Anti vir Eset

Bazen insanlara bakıyorum da hoşlanmaya değer birşey görmüyorum.Herkesten uzaklaşmayı sağlayacak kadar para kazanmak istiyorum.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

Gaara bunu yazdı:
    -----------------------------

iki antivirüs çoğu zaman çakışma sorunu yaratabilir potansiyeldir eseti kaldır avira kalsın bence bende comodo asquared ve avira personal yüklüydü.denetim masası hiç açılmıyodu.asquaredi kaldırdım düzeldi.çakışıyolarmış 7/24 avirayla :D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    o6u2
    o6u2's avatar
    Erkek

Gaara bunu yazdı:

yok hocam 64 bit olsaydı bazı programlarda sorun yaşaman normal diyecektim ama şu durumda bişey düşünemiyorum

http://kocaer.me
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Spyware__007
    Spyware__007's avatar
    Erkek

yazılımsal olarak düşünülürse de donanım olarak düşünülürsede kafam karıştı yahu..

sen git adamın kafasına çal kasayı gel

düzelir.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gaara
    Gaara's avatar
    Erkek

Stargazer bunu yazdı:

Gaara bunu yazdı:

iki antivirüs çoğu zaman çakışma sorunu yaratabilir potansiyeldir eseti kaldır avira kalsın bence bende comodo asquared ve avira personal yüklüydü.denetim masası hiç açılmıyodu.asquaredi kaldırdım düzeldi.çakışıyolarmış 7/24 avirayla :D

usta 2 Antivir kullanmıorum anti vir  ayrı yazınca yanlış anladın heralde :d Ama Usta daha pc alalı 1 ay olmadı çok sinirleniorum

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    venom88
    venom88's avatar
    Erkek

Anakart için bios günçellemesi dene diğer bir ihtimal power supply in yetersiz kalıyor olabilir ne marka power kullanıyorsun kaç watt ?

Venom88 burdaydı.[Cevapını duymak istemeyeçeğin soruları sorma,sormak istemiçeğin sorulara cevap arama]
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gaara
    Gaara's avatar
    Erkek

hocam markayi bilmiorumda 500 wat

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    apokontek
    apokontek's avatar
    Erkek

hoca nasılsa pc yenı almışsın gıt adama goster,gerekenı yaparlar...Burdan ben tam olarak nasıl bırsey oldugunu anlamadım,o yuzden bısey dıyemıyorum ama aldıgın yere goturmek en mantıklısı.

Allah büyüktür vesselam...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    venom88
    venom88's avatar
    Erkek

Şöle sölim sistemin en basit işlemi yaparken bile kasılmalar yaşarsın yeni sistem toplarken artık eskisi gibi herhangi bir kasa alim içindede powerı vardır zaten kullanırım mantığı bitmişdir sistem toplarken markalı thermaltek,tagan,ocz vs gibi markalı en az 600 Watt  desteği olan bir power almak gerekiyor.Piyasada ne olduğu belli olmayan çok sayıda power vardır kafalarına göre rakamlar yapıştırıolar ama gerçek verdiği rakam yazdıklarının çok altında kalıyor.Yakın arkadaşlarından birinde kalite bir power var ise onu bir takıp kesin emin olabilirsin.

Venom88 burdaydı.[Cevapını duymak istemeyeçeğin soruları sorma,sormak istemiçeğin sorulara cevap arama]
Toplam Hit: 3183 Toplam Mesaj: 24