Yeni Bilgisayarımda Problemler
-
Arkadaşlar eski bilgisayarımda Sorun olduğu için yeni bir pc aldım
sistem özelliklerim sudur
phenom II x6 1090T Black
ekran kartı HD5570 1 gb 128 bit dx11
4 gb dual kit ram CL9
Şimdi Sorun şu pcm çok yeni daha ve yüklediğim 10 oyun yada promramdan 8 i açılmıor
olay şöle oluor oyundada programdada aynı durum
oyunu açıorum Sanki ekrana yenile yapmışım gibi oluor ve oyun açılmıor Silkroad'a giricem start diorum altta gg doluor ve ekran yenile yapmısım gibi oluor açılmıor bune saçmalıkdır anlamadım tivibudada açıorum ilk denemede yenileme gibi oluor sonra tekrar deniorum 2 . yada 3. seferde program açılıor ne alaka
Bu Arada İşletim sistemi 32 bit
Not: Driverler Güncelli ve .net frame work fln hepsi tamam sorun başka bişide :S eski pcm aynı dosyaları çok rahat açıordu :s
-
işletim sistemin 64 bit mi diyecektim kii...
-
usta 32 bit olması sorun yaratırmı Bide Kullandım Anti vir Eset
-
Gaara bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------iki antivirüs çoğu zaman çakışma sorunu yaratabilir potansiyeldir eseti kaldır avira kalsın bence bende comodo asquared ve avira personal yüklüydü.denetim masası hiç açılmıyodu.asquaredi kaldırdım düzeldi.çakışıyolarmış 7/24 avirayla :D
-
Gaara bunu yazdı:
-----------------------------yok hocam 64 bit olsaydı bazı programlarda sorun yaşaman normal diyecektim ama şu durumda bişey düşünemiyorum
-
yazılımsal olarak düşünülürse de donanım olarak düşünülürsede kafam karıştı yahu..
sen git adamın kafasına çal kasayı gel
düzelir.
-
Stargazer bunu yazdı:
Gaara bunu yazdı:
-----------------------------iki antivirüs çoğu zaman çakışma sorunu yaratabilir potansiyeldir eseti kaldır avira kalsın bence bende comodo asquared ve avira personal yüklüydü.denetim masası hiç açılmıyodu.asquaredi kaldırdım düzeldi.çakışıyolarmış 7/24 avirayla :D
-----------------------------usta 2 Antivir kullanmıorum anti vir ayrı yazınca yanlış anladın heralde :d Ama Usta daha pc alalı 1 ay olmadı çok sinirleniorum
-
Anakart için bios günçellemesi dene diğer bir ihtimal power supply in yetersiz kalıyor olabilir ne marka power kullanıyorsun kaç watt ?
-
hocam markayi bilmiorumda 500 wat
-
hoca nasılsa pc yenı almışsın gıt adama goster,gerekenı yaparlar...Burdan ben tam olarak nasıl bırsey oldugunu anlamadım,o yuzden bısey dıyemıyorum ama aldıgın yere goturmek en mantıklısı.
-
Şöle sölim sistemin en basit işlemi yaparken bile kasılmalar yaşarsın yeni sistem toplarken artık eskisi gibi herhangi bir kasa alim içindede powerı vardır zaten kullanırım mantığı bitmişdir sistem toplarken markalı thermaltek,tagan,ocz vs gibi markalı en az 600 Watt desteği olan bir power almak gerekiyor.Piyasada ne olduğu belli olmayan çok sayıda power vardır kafalarına göre rakamlar yapıştırıolar ama gerçek verdiği rakam yazdıklarının çok altında kalıyor.Yakın arkadaşlarından birinde kalite bir power var ise onu bir takıp kesin emin olabilirsin.