Yeni CS 1.6 Server Açtım En Azından Test İçin Bekliyorum
-
feish bunu yazdı:
-----------------------------
Girmiyor birader.
-----------------------------dostum böyle taka tuka serverlerde pc'nizi yormayın :D gelin
cs1.csoynat.com
-
Tamamdır şimdi yardıma koştum beyler :)
http://cskonsol.com/platform/index.php/board,32.0.html >> Burası benim sitem, orada ne istiyorsan var. sXe Injected yerine HLGuard ve x3Guard kurmanı öneririm, nede olsa sadece tahribat girecek. x3Guard benim geliştirdiğim antihile sistemidir. her türlü sorunda başvurabilirsin. foruma bakmanı öneririm, reklam değildir, zaten kapatıcam siteyi tutmadı :D -
Trzes bunu yazdı:
feish bunu yazdı:
Girmiyor birader.
-----------------------------dostum böyle taka tuka serverlerde pc'nizi yormayın :D gelin
cs1.csoynat.com
This server is using an older protocol ( 46 ) than your client ( 48 ). If you believe this server is outdated, you can contact the server administrator at www.csoynat.com -
HoLyZone bunu yazdı:
Trzes bunu yazdı:
feish bunu yazdı:
Girmiyor birader.
cs1.csoynat.com
This server is using an older protocol ( 46 ) than your client ( 48 ). If you believe this server is outdated, you can contact the server administrator at www.csoynat.com
-----------------------------hoca benimki 1.5 ondan
-
Trzes bunu yazdı:
feish bunu yazdı:
Girmiyor birader.
cs1.csoynat.com
-----------------------------asıl cs 1.5 in grafikleri takatuka
-
daha 1.5 den 1.6 gecıs yapmadım dahamı guzelkı 1.6 ?
-
adamgibi bunu yazdı:
daha 1.5 den 1.6 gecıs yapmadım dahamı guzelkı 1.6 ?
-----------------------------evet hocam 1.5 te karıncalı gibi geliyor ekran 1.6 ya alıştıktan sonra silahlar 1.5 te oyuncak gibi kalıyor
-
bakalım yine ip değişmez inş :D