Yeni Format Atmama Ramen Win 7 Sistemin Çok Yavaş
-
selam arkadaşlar sistemin gercekten cok yavas şu şekilde sıralıyım win 7 64 bit kullanıyorum yeni recover yapmama ramen yani format atmama ramen en az 3-4 dakika sürüyor hosgeldiniz yazısı bekliyor acıldıgında ise internet expolarer e giriyorum bi kasılıyorki sormayın. Virüs olması ihtimalide yok yeni format attım ve cozum bulamıyorum. 4 tane site acıyım yine kasıyor ve ben çözüm bulamıyorum ne şekilde çözüm bulabilirim xp yuklu olan bilgisayarım bile tık diye acılırken bu niye 3-4 dakka sürüyor ve kasıyor kendini pc?
sistem 2 gb ram
320 gb hdd
1 gb ekran kartı vs vs diğerleri standart -
32 bit kurup denedin mi hiç hocam?
-
.
-
sistemi en iyi performans durumunda bir dene eğer sorun kesilmirse ekran kartı driverini güncelle bir de işlemci nedir?
-
32 bit kur rahatla hoca , 64 bit zaten anasınınki kadar ram götürüyo yeterınce , iyicene kasma o yüzden ..
-
Hocam "D" sürücüsü ve diğer sürücüleride formatlamayı deneyebilirsin kasılma recovery yaptıkdan hemen sonramı başlıyor belli programları kurdukdan sonramı başlıyor bilgisayarın fan'ın da sorun olabilir iyi soğuma yapamadığı için kasılmalar yaşaabilir
-
2 GB Ram varken neden 64bit Kurdunki gereksiz boşyere Ram israfı yani :)
-
i3 işlemci var aynı zamanda sogutmasının iyi oldugunu dusunuyorum öyle antivirüstür herhagi bi prgram kurma şeyim yok oyun falanda yok mesela 4 gun önce format attım winrarla office yi yukledim o kadar. neden 64 bit kurdunuz dersenizki demişsiniz pc ile gelen dvd var onla direk recover yapıyorum hani 32 bit nasıl olur falan ben bilmiyorumki. su anki hiç bi işlem yapmadan ram kullanımı 89 cpu kullanımı 44
-
.
-
dostum benim makina win7 starter 32 bit,kardeşimde de win7 64 bit home bilmem ne var,
benim makina boşta bile yaklaşık 1gb ram kullanırken kardeşimin makina boşta 2gb ram kullanıyo.
Ben de bi kaç ay önce 2gb ram alıp ek yaptım win7 görüyor ama kullanmıyor,oysa ki 32 bit olduğu içinmiş,şimdi makinada bekleyip duruyor,kullanabilmek için sistemin 64 bit olması gerekiyormuş ben de müşteri hizmetlerinden öğrendim.
Dikkat ediyorum da 32bit yüklü satılan win7 makinalar hep 2gb ram,64 bit satılanlar da hep üzerinde 4gb olarak satılıyor.sanırım bu yüzden.
bence sen de 32 bit yükle,büyük ihtimal ram yüzündendir.
-
gerekli bilgiler içiçn tesekkur ederim. hafıza kartı takılı değil. yapabilirsem birde 32 bit yapmaya çalısırım bakalım