Yeni Nesil Mini Elekrikli Araçlar Ve Kullanıcı Yorumu
-
çin malı elektriklilerden uzak dur hocam. normal motosikletlerinde bile bir sürü sıkıntı çıkıyor, elektriklerde kimbilir nelerle uğraştırır.
-
AMİ ye bak
Mis gibi grubu da var facete kıyamet gibi kalabalık, her soruna cevap alirsin.
-
hiçbir güvenlik ekipmanı yok, 30km hızla bir yere çarpsan paramparça olursun.
kemiklerini toplamak zorunda kalacak 112 acildeki insanlara yazık. -
Son up ve cevaplandırma olsun.
Güvenliğimi ve sinir katsayımı düşünen yorumlar için teşekkürler :)
tofaş yorumuna da cevabım olsun. Linea arabam var. O da tofaş 323 diye geçiyor. 1 tofaş yeter:)
şuanda kullandığım elektrikli scooter'la 4-5 dakikalık sürede işyerine ulaşıyorum. Ancak kızarkadaşım kullanamıyor. O yüzden 4 tekerlekli bisiklet modunda bunları kullanmayı düşündüm.
etrafı kapalı en azından yazın tepene güneş geçmesin kışın yağmurda ıslanma modu olmasın.
neredeyse 2-3 hafta da bir defa şarj etmiş olacağız.
bulunduğum yerde rampa yok düz yol. Dediğim gibi elektrikli scooterla 5 dakika demeden kendim ulaşabiliyorum.yaz dönemi araç trafiği de sıkıntı dizel araba için bu kısa mesafelerde hoş değil. Arabayı satma düşüncem de şimdilik yok.
bu sebeplerler de bunlar makul ve mantıklı geliyor.
o yüzden siz değerli dostlarımdan varsa kullanıcı veya etrafta gördüğünüz yorum duyum olumlu olumsuz görüşleri rica ediyorum.
Bütçem sınırlı bu sebepler AMİ alamıyorum.kalın sağlıcakla 🙋🏽♂️
-
relive baw1
-
Kara_Mc bunu yazdı
Son up ve cevaplandırma olsun.
Güvenliğimi ve sinir katsayımı düşünen yorumlar için teşekkürler :)
tofaş yorumuna da cevabım olsun. Linea arabam var. O da tofaş 323 diye geçiyor. 1 tofaş yeter:)
şuanda kullandığım elektrikli scooter'la 4-5 dakikalık sürede işyerine ulaşıyorum. Ancak kızarkadaşım kullanamıyor. O yüzden 4 tekerlekli bisiklet modunda bunları kullanmayı düşündüm.
etrafı kapalı en azından yazın tepene güneş geçmesin kışın yağmurda ıslanma modu olmasın.
neredeyse 2-3 hafta da bir defa şarj etmiş olacağız.
bulunduğum yerde rampa yok düz yol. Dediğim gibi elektrikli scooterla 5 dakika demeden kendim ulaşabiliyorum.yaz dönemi araç trafiği de sıkıntı dizel araba için bu kısa mesafelerde hoş değil. Arabayı satma düşüncem de şimdilik yok.
bu sebeplerler de bunlar makul ve mantıklı geliyor.
o yüzden siz değerli dostlarımdan varsa kullanıcı veya etrafta gördüğünüz yorum duyum olumlu olumsuz görüşleri rica ediyorum.
Bütçem sınırlı bu sebepler AMİ alamıyorum.kalın sağlıcakla 🙋🏽♂️
hocam yağmura çözüm değil ama : 3 tekerli scooterlara baktın mı hiç ? yamaha tricity, piaggio mp3 tarzı
-
Zeytun-i bunu yazdıimproper bunu yazdı
İkinci el Renault Zoe almak çok daha mantıklı. Normal otomobil, konfor ve güvenlik çok daha iyi.
Dostum 2.elleri 1 milyon tl aracın bunun nesi mantıklı :)) togg al daha iyi o zaman
Bahsettiği çin oyuncaklar 550k TL ikinci el ortalama, menzilleri 170 km civarı.
Fransız otomobil olan, oyuncak olmayan Renault Zoe'nin eski modelleri de aynı fiyat, üstelik menzilleri daha fazla oyunccaklardan :)
https://shbd.io/s/b5HO1rKg
https://shbd.io/s/wJEBlbuT
improper tarafından 20/Oca/25 21:22 tarihinde düzenlenmiştir