folder Tahribat.com Forumları
linefolder Microsoft Windows Ailesi İşletim Sistemleri
linefolder Yeşil Dosyalar Formattan Sonra Acılmıyor , Yandı Gülüm Keten Helva!!!(Efs Yardım)

Yeşil Dosyalar Formattan Sonra Acılmıyor , Yandı Gülüm Keten Helva!!!(Efs Yardım)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Wordlist de kurtarmaz seni.

Geçmiş olsun o yeşil klasörler çok kişinin canını yakmıştır bugüne kadar sen de dahil olmuşsun.

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hypnot1c
    hypnot1c's avatar
    Erkek

bendede ole bi sorun olmuştu bu yeşil dosyalarla alakalı data recovery i kullanmıştım zor da olsa bulmulum 

ama o yeşil dosya olayı wistada yöneticiysen onları açabilio olman lasım ????

Nerde o eski minecraftçılar. Unutulmadın X3uqM4 - Tahribatın yanlışlıkla banlanmış en bahtsız müridi. Böyle bir şans nasıl olabilir ? Banlanmış bir üyenin login olmaya çalıştığındaki IP sini sen kalk 1 gün sonra tahribata girerken nasıl denk geldiyse onun IP siyle gir. Bunu bir admin görsün fark etsin ve AB ban ı al şaka gibi :|
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek
    x_hypnotic_x bunu yazdı:
    -----------------------------

bendede ole bi sorun olmuştu bu yeşil dosyalarla alakalı data recovery i kullanmıştım zor da olsa bulmulum

ama o yeşil dosya olayı wistada yöneticiysen onları açabilio olman lasım ????

o dosyaya ait sertifika olmadıgı sürece istediğin işletim sisteminde istediğin kadar yönetici ol :) ıııh :D

ayrıca ayrıntılı bilgi : http://www.bildirgec.org/yazi/sifrelemeli-dosya-sistemi-efs-nedir

burda da bahsedildiği gibi imkansıza yakın :/ 

screw you guys! i"m goin" hoooome!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

http://www.elcomsoft.com/aefsdr.html

http://www.lostpassword.com/efs.htm

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cepni
    cepni's avatar
    Erkek
    Spyware__007 bunu yazdı:

hocam aynı sorunla bende karşılaşmıştım ama bayağ oldu

inan 1 hafta sonunda kurtarmayı başardım ama ne yaptım ne ettim inan tek bir fikrim bile yok şuan aklımda değil

aama biraz kasayım bu hafta vizeler war  vizeler sonunda sana yardımcı olacağım ok...

ve kurtarmayı başarana kadar o 1 hafta boyunca  bilgisayar açık kalmıştı :S

hocam vizelerin ne zaman bitiyor:) :(

Bizim oralarda VATAN SATSA BİR KİŞİ ANINDA BİTER İŞİ! / "Türkçe"m, ana dilim, ata sesim, ses bayrağım, Bu koskoca dünyada beni sen Türk edensin." / Benim bozkurt yurdumda çakalların işi ne!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cepni
    cepni's avatar
    Erkek
    Antikky bunu yazdı:

http://www.elcomsoft.com/aefsdr.html

http://www.lostpassword.com/efs.htm

hocam elcomsofttaki program yarar gibime geliyor formatladıktan sonrada kurtarabiliriz diye taahhüt ediyor adamlar ama program biraz tuzlu :) bi yardımın olabilirmi acaba?

Bizim oralarda VATAN SATSA BİR KİŞİ ANINDA BİTER İŞİ! / "Türkçe"m, ana dilim, ata sesim, ses bayrağım, Bu koskoca dünyada beni sen Türk edensin." / Benim bozkurt yurdumda çakalların işi ne!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blutarm
    blutarm's avatar
    Erkek
    Dostum boşuna uğraşma EFS şifrelemeyi çözmen imkansız o firma iddalı konuşmuş olabilir ama imkansız.EFS şifrelemesi kolay kolay decrypt edilemez. Şu şekilde anlatıyım istersen sen ' Müzik ' klasörünü şifreledin diyelim windows dizininde sertifikalarına EFS ile oluşturduğun dosyaya ait sertifikasını atar ve bu sertifikada o dosyanın oluşturulma tarihinden tut senin hesap adına kadar herşeyi yazar ki bunu tekrar bir programın çözmesi imkansız... Çünki senin klasörün formatta silinmemiş duruyor, yanlız sertifika silinmiş olcaktır...Sen programa o klasörü göstersende, klasörde şifre olmadığı için sertifikaları tarıyacak deniyecek ve bulamıyacaktır...Şifre sertifika içinde, sertifika nerde silindi...EFS kullanıyorsan sertifikalarını yedeklemende gerekirdi...Microsoft TR ile görüş istersen alcağın cevap değişmiyecektir.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tLG
    tLG's avatar
    Erkek

peki bu sertifikayı yedekleme şansımız var mı? yani format atmadan

önce yedekleyip sonra tekrar kurabilir miyiz :D

"Geri geri çıkarken, biiip biiip sesi çıkaran araçların seslerini zil sesi yapmayı sevenlerin buluşma noktası" diye bi grup açsam katılır mısın lan feysbuk"ta?
Toplam Hit: 6480 Toplam Mesaj: 19