Yeşil Peri ( 1 LT Absent ) Orjinal Fransız Ürünü
-
izzmarit bunu yazdıGusFring bunu yazdıizzmarit bunu yazdıGusFring bunu yazdıizzmarit bunu yazdıGusFring bunu yazdı
@izzmarit , suyla yumuşatılıyor muymuş, kolonya gibi içirmiştin bana :f
Kolonya dedi :((( o ortama o absinthe oyle giderdi bence ama senin canin sulamak istediyse bi dahakini has fransiz usulu yapalim?
İçine tarçın atacaz diye tarçın almıştım, Haziran'da evi boşaltırken çıktı o tarçın hiç açılmamış vaziyette asdjsadj, Fransız usulü nasıl oluyor?
Valla tarcini atmadigimiz bence iyi oldu, zaten cayir cayirdi biz o kafayla evi yakardik ziyan olan sey tarcin degil depozito ve saclarimiz olurdu :D
Eksikligini hissettin tarcinin sanki shshdjf
Edit. Tarcini atip mini havaifisekler haline gelen bardaktan sicrayan kivilcimla saclarimin olimpiyat mesalesine dondugu bir kare gozumde canlandi da.. iyi yaptik iyi :D
İçkinin içine şeker eritmezdik o zaman. Zaten %69'luk alkol oranında, o eriyen şekerin tadını nasıl alabildiğinde ayrı bir araştırma konusuydu :D Hiç üşenmeden her bardağa da yapıyordun asdjasjd
Ya ya. Hic usenmeden her bardaga yaptim, sen de arkasindan kolonya dedin yok efendim sekerin tadi alinmiyormus tarcinsizmis >_> yuce rabbim seni millera mahkum etsin bundan sonra. Sitenin ortasinda trip atmak zorunda kaldim teallam :D
ajsdjasd güzeldi güzeldi ya, benim içki kültürsüzlüğümden kaynaklı bir problem :D (12 tl'lik şarap + bim gazozu) 'na alışan mideye absinthe sokmaya çalışırsan öyle oluyor.
-
GusFring bunu yazdı
ajsdjasd güzeldi güzeldi ya, benim içki kültürsüzlüğümden kaynaklı bir problem :D (12 tl'lik şarap + bim gazozu) 'na alışan mideye absinthe sokmaya çalışırsan öyle oluyor.
Sargoz da ickilerin en samimisi, ozellikle yaz sicaginda balkonda serinletsin diye icilip insani daha fena yapani ♡ whatsappta yapacagimiz muhabbeti burda yaparak adamin konusunu da seyaptik. Sohbetin kalanini ait oldugu yere tasiyorum :D danqerline kusura bakma :')
-
Ne oldu ilk başta büyük talep vardı .
-
Son fiyat nedir ona göre arttırım yapacağım :)
-
KotomineKirei bunu yazdı
Son fiyat nedir ona göre arttırım yapacağım :)
10 euro ben verdim