folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Yeşil Peri ( 1 LT Absent ) Orjinal Fransız Ürünü

Yeşil Peri ( 1 LT Absent ) Orjinal Fransız Ürünü

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek
    izzmarit bunu yazdı
    GusFring bunu yazdı
    izzmarit bunu yazdı
    GusFring bunu yazdı
    izzmarit bunu yazdı
    GusFring bunu yazdı

@izzmarit , suyla yumuşatılıyor muymuş, kolonya gibi içirmiştin bana :f

Kolonya dedi :((( o ortama o absinthe oyle giderdi bence ama senin canin sulamak istediyse bi dahakini has fransiz usulu yapalim?

İçine tarçın atacaz diye tarçın almıştım, Haziran'da evi boşaltırken çıktı o tarçın hiç açılmamış vaziyette asdjsadj, Fransız usulü nasıl oluyor? 

Valla tarcini atmadigimiz bence iyi oldu, zaten cayir cayirdi biz o kafayla evi yakardik ziyan olan sey tarcin degil depozito ve saclarimiz olurdu :D

Eksikligini hissettin tarcinin sanki shshdjf

Edit. Tarcini atip mini havaifisekler haline gelen bardaktan sicrayan kivilcimla saclarimin olimpiyat mesalesine dondugu bir kare gozumde canlandi da.. iyi yaptik iyi :D

İçkinin içine şeker eritmezdik o zaman. Zaten %69'luk alkol oranında, o eriyen şekerin tadını nasıl alabildiğinde ayrı bir araştırma konusuydu :D Hiç üşenmeden her bardağa da yapıyordun asdjasjd

Ya ya. Hic usenmeden her bardaga yaptim, sen de arkasindan kolonya dedin yok efendim sekerin tadi alinmiyormus tarcinsizmis >_> yuce rabbim seni millera mahkum etsin bundan sonra.  Sitenin ortasinda trip atmak zorunda kaldim teallam :D

ajsdjasd güzeldi güzeldi ya, benim içki kültürsüzlüğümden kaynaklı bir problem :D  (12 tl'lik şarap + bim gazozu) 'na alışan mideye absinthe sokmaya çalışırsan öyle oluyor.

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi
    GusFring bunu yazdı

ajsdjasd güzeldi güzeldi ya, benim içki kültürsüzlüğümden kaynaklı bir problem :D  (12 tl'lik şarap + bim gazozu) 'na alışan mideye absinthe sokmaya çalışırsan öyle oluyor.

Sargoz da ickilerin en samimisi, ozellikle yaz sicaginda balkonda serinletsin diye icilip insani daha fena yapani ♡ whatsappta yapacagimiz muhabbeti burda yaparak adamin konusunu da seyaptik. Sohbetin kalanini ait oldugu yere tasiyorum :D danqerline kusura bakma :')

sigara değil, balık olan.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

Ne oldu ilk başta büyük talep vardı  .

Minimalist Değilim Tembelim
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KotomineKirei
    KotomineKirei's avatar
    Erkek

Son fiyat nedir ona göre arttırım yapacağım :)

They were crying when their sons left. God is wearing black. He's gone so far to find no hope, He's never coming back. They were crying when their sons left. All young men must go. He's come so far to find the truth, He's never going home.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    raul
    raul's avatar
    Erkek
    KotomineKirei bunu yazdı

Son fiyat nedir ona göre arttırım yapacağım :)

10 euro ben verdim 

Toplam Hit: 7978 Toplam Mesaj: 66
yeşil peri absinti absent