Yetenek Sizsiniz Ali Şahin

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KizilS
    KizilS's avatar
    Homo
    KrypT bunu yazdı
    ETRoot bunu yazdı

Kadın Programı izliyorum demedim :D 

Bide ben Hülya nin oynadığı birkaç film izledim 6 sene falan evvel. Beğenmedim.  Acun parası var yardım yapıyor bişeyler yapıyor.  , adam Vanda çamaşır makinesi motorundan araba yapıyor arazide falan gidiyor. Bu adama yardım yok , bunu yaptığı için para da almıyor. Hadi bizim Gucluhan hocadan bahsedelim. Tuğbek ile Damar tarama aygıtı yapmışlar. Peki sanıyor musun bunların bir günde  kazandigini o projeden alabilecekler?

Van'da çamaşır makinesi motorundan araba yapan adama yardım yapsan uzay makinesi mi yapıcak abi? Artık ağır saçmalamışsın.

Basit Golf arabaları uretilirken alırken bu neden almasin?

Yine bir sanayi ustası yerli malı iplik üretim makinesi yaptı ve şu an yurtdışındaki  makinelerle Yarışıyor. Böyle boş programlari izlemek yerine arada gece televizyon izleyin. Cnn haberturk ntv trt vs

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek
    ETRoot bunu yazdı
    KrypT bunu yazdı
    ETRoot bunu yazdı

Bide ben Hülya nin oynadığı birkaç film izledim 6 sene falan evvel. Beğenmedim.  Acun parası var yardım yapıyor bişeyler yapıyor.  , adam Vanda çamaşır makinesi motorundan araba yapıyor arazide falan gidiyor. Bu adama yardım yok , bunu yaptığı için para da almıyor. Hadi bizim Gucluhan hocadan bahsedelim. Tuğbek ile Damar tarama aygıtı yapmışlar. Peki sanıyor musun bunların bir günde  kazandigini o projeden alabilecekler?

Van'da çamaşır makinesi motorundan araba yapan adama yardım yapsan uzay makinesi mi yapıcak abi? Artık ağır saçmalamışsın.

Yine bir sanayi ustası yerli malı iplik üretim makinesi yaptı ve şu an yurtdışındaki  makinelerle Yarışıyor. Böyle boş programlari izlemek yerine arada gece televizyon izleyin. Cnn haberturk ntv trt vs

Hahah. Boşuna aptal kutusu demiyolar televizyona.

Mühendis yetiştirmeyelim madem abi, sanayiden karşılarız AR-GE işini.

Karıştırıyor olmayasın? http://m.haberler.com/uludag-universitesi-ogretim-uyelerinin-hazirladigi-3570542-haberi/

İnsanlar sanayici adam araba yapmış, tüpçü roket icat etmiş gibi haberlere bayılıyorlar ya. 

krypt tarafından 30/Ara/13 23:13 tarihinde düzenlenmiştir

while (1<2)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KizilS
    KizilS's avatar
    Homo
    KrypT bunu yazdı
    ETRoot bunu yazdı
    KrypT bunu yazdı
    ETRoot bunu yazdı

Hahah. Boşuna aptal kutusu demiyolar televizyona.

Mühendis yetiştirmeyelim madem abi, sanayiden karşılarız AR-GE işini.

Karıştırıyor olmayasın? http://m.haberler.com/uludag-universitesi-ogretim-uyelerinin-hazirladigi-3570542-haberi/

Yok bu değildi. Tubitak ile Ortaktir proje en fazla. Ciddi ciddi adamlar her aşamayı kayıt altına almışlar güzel bir Belgesel tarzı birşeydi. 

Toplam Hit: 2698 Toplam Mesaj: 24