Ygs Başvuru Kılavuzu Başlangıç Bitiş
-
tmm yarın parayı yatırır direk kafeye koşarım.
şifremi biliyorum. herkese teşekkür ederim süpresini.z
-
hava harp akademisi için sınava girmeyi düşünüyorumda para yatırma işi yarın son sanırsam.
sistem nasıl bişey oldu ağalar. harp akademisi bizim eski sitemde sys2 den alıyodu bu donem hangi puandan alıyo?
-
kardeş bankaya git tc kimlik numaranı soyle parayı yatır ertesı gun kayıt kabul eden bır lıseye gıt kımlık numranı soyle 3 tl ver kaydını yaptır, klavuzla falan ugraşma zaten orda bılgılerın çıkıyor tc kımlık numrasından
-
bir ek sual sormak istiyorum :
bu internet şifresini nerden bulucaz?
verilmiş de unuttuysak napıcaz?
-
Cumadan salıya uzatıldı.. Formum yoktu bugün gittim bankaya yatırdım girdim bi liseye 2 dk da başvuru şeyini yazıcıdan cıkardı müdür..
-
fatX bunu yazdı:
-----------------------------
Cumadan salıya uzatıldı.. Formum yoktu bugün gittim bankaya yatırdım girdim bi liseye 2 dk da başvuru şeyini yazıcıdan cıkardı müdür..
-----------------------------daha bugün öğlen okulda görevli öğretmen dedi yarın öğleden sonra bitiyo diye
-
Prometheus bunu yazdı:
fatX bunu yazdı:
-----------------------------daha bugün öğlen okulda görevli öğretmen dedi yarın öğleden sonra bitiyo diye
-----------------------------bende 4-5 gibi gittim akşamüstü görevli soran bi arkadaşa anlatıyodu.. eve geldiğimdede abim salıya kadar uzatılmış dedi bi yanlışlık yok yani..