Yilbaşi Tacizcileri Gene Görevde
-
artik geleneksel olmaya kadar giden yilbaşi tacizleri busenede boy gösterdi neredeyse 100 kişilik abaza sürüsü türü belli olmayan varliklar turistleri çileden çikardi
http://youtube.com/watch?v=AdCobbH0d2g utandim yemin ediyorum dunyanin en abaza insaniyim diye tahmin ediyorumdum taaki bu varliklari gorunceye kadar
-
alayının amk, şerefsiz yaratıklar, tiksindim yemin ediyom hangi çagdayız...
-
ya kardeşim tamam bende abazayım ama bununda bi sınırı bi haysiyeti vardır ayıptır ya
-
taksimde eğlence yasaklandığı halde böyleydi :S yine sınıfta kaldık galiba :S
-
cevap tiplerde saklı.
-
İnsan değiller ki bunlar,sövemiyorum bile bunlara...
-
eğitm şart..
rezllik amk
-
alayının amk :S içmeyi bilmiyorlar amk. çömezler sorada elalemin karısına kızına sarkıyorlar...bölelerinin kafasına sıkcaksın amk...
içmeyi bilmiyolar hava olsun die ellerinde bira dolaşıyolar amk..madem okadar abazasınız amk. içmeyi bilmediginiz alkole vereceginiz parayı...gidin zürafa sokaktaki karılara verin...en azından doru düzgün abazalıgınız gider...
bu kafasız piçler elledi milletide noldu amk. anlamıyorum sanki abazalıkalrı gitti...eminim eve gidince asılmışlardır yani yine ellerine mahkum kalmışlardır :D ya bunlardan biri çıkıp ben abaza aptalın tekiyim içki içmeyide bilmem...bidaha tövbe ne içki ne karı kız elleme desin...valla ona karı ayarlicam hemde parada almicam :D
-
Zokoro bunu yazdı:
-----------------------------
taksimde eğlence yasaklandığı halde böyleydi :S yine sınıfta kaldık galiba :S
-----------------------------akacak kan damarda durmaz aslanım:))
-
tiplerden belli zaten a.q ameleler... alacan hepsinin çükünü kesip verecen ellerine... bida o turistler gelirmi a.q buraya yahut başkalarını gelmesine müsade edermi bre angut diye soracan ama anlamazlarki... rezil olduk lan dünyaya kızılay meydanıda aynı boktu bütün çakal amele dolmuştu a.q
-
üç beş tane gay bulacan taksim meydanında bu tacizcilere çatır çatır kayacak, bak bakalım bi daha yapabiliyolar mı