Yılbasında Ne Yapacaksınız
-
ben evde durup Noel dayının gelmesını beklıyecem bana sözu vardı 21 yıl onceden.odamdakı corap halen duruyo asılıca...
ulen ne defe adam yaaaaaa.adam butun gun damlarda gezıyor kısta kıyamette.kesın bu evlıdırde.evde hatun elaleme verırken bu dallama Noel dayıda hedıye dagıtıyor cocuklara felan))))
neyse ben onu beklıyecem işte.belkı gelır.21 yıldır sallıyo bızı geyık.
sonra cıkaracam yenı yıl için ozel alınmıs Beypazarı(reklamıda aldık araya)maden sularını,krıstal kolalarımı felan keyıf yapacam.ee alkol bıze uymaz haramdır be ayıp))))belkıde acarım bılgısayarımıda felan buralarada takılmayı düşünüyorum.
cidden arkadasım olmadıgı için gıdemıyom tek tek sap gıbı oluyom heryerde))en ıyısı evde takılmak demi..hem belkı noel dayıda gelebılır.
bu noel dayısı cok acayıp adamsı yaaa:)))))
EEEee siz?
-
selamlar,
ben yilbasinda bomba atmaya gidecem zohahahahah arkdasin babasi bombacida calisiyor, 5packet getirdi onlari patlatcagiz, tabi uyumassam. Fazla isim olmicak disarda sonra eve gelip internota gircem hzohahahaha, sonra yemek yicem, su icecem, televzhion bakcam, cantir oynarim, bide ageofempires. zohah, abarttim biraz, yok birazda dua ederim kesinlikle sonucta isa aleyhisselam gercekten bu günde dogdu, yani 31.... -
Sınırsız alkol
Sınırsın parti
Sınırsız Sex
Sınırsın Kumar ... -
baskent hojam gel bize break dans yapalım hocam ya takma kafana bizim ev de boş...
harbi bi de freestyle cekeriz... -
tahribat.com
undergraund new year party.
New b-boy and djay!!
cıstak cıstak
umtıs umtıs
:-))) -
ne yapılabilir ki maç yapcam arkadaşlarla sonra evde bir film izlerim vcd den (televizyonu açmamak için vcd ) sonrada uyucam
-
Yılbaşında H"our da eğlenerek giricem tüm herkese bol eğlenceler Başkentte yılbaşı bir başka canım
-
004 bond partiye gitmeyi düşünüyorum.
Zaman bulursam.
H"our dan çok daha kraldır. -
x11 bunu yazdı:
-----------------------------
Sınırsız alkol
Sınırsın parti
Sınırsız Sex
Sınırsın Kumar ...
ya$in kac len senin?
-
gladio"nun ağzına sağlık....x11 yaşın daha 14.biraz destekli sallasan....
-
GLaDio bunu yazdı:
x11 bunu yazdı:
Sınırsız alkol
Sınırsın parti
Sınırsız Sex
Sınırsın Kumar ...
ya$in kac len senin?