Yorumsuz ( Kendıne Hacker Koca Arıyor )
-
Lan olum sunu anlayın artık bahsedılen kız ben degılım sıbere uye falan olmadım topıgı ben acmadım sadece gevseklıge tahammulum yok susun lan salllamayın bır ya dengesızler
-
slm aha sizde buna inandiniz ha ben inan miyorum cocuk sizlen buthis derecede oynuyo, ka kardesim it isine millet pc ila ugrasiyon dende erkeklerinen ,m adam erkek hackerlik yapiyor demekki. sbazilarimiz ola kanmiski,yok ani yasta deyiliz feklan yok uzagiz felan fuilan gecin babaya bunu , bayan oldugunu anlayim al benim msn veriyom deli_oglan52@hotmail.com al hadi bende senden özür dilicem töbe ya
-
ahaa biri bendenmi basetti aradıgın özelliklere sayıbım
-
dEli_Manyak bunu yazdı:
Lan olum sunu anlayın artık bahsedılen kız ben degılım sıbere uye falan olmadım topıgı ben acmadım sadece gevseklıge tahammulum yok susun lan salllamayın bır ya dengesızler
laflarına dıkkat et konuyu acan benım banada dokunuyo2.side senınde bayan olduguna ınanmıyorum ben konusmalarına bak kenar mahalle dılberlerı bıle daha terbıyelı bır agız yapısına sahıp bıde tahsilliyim diyosun aradaki çelişkiye bak
-
Connection bunu yazdı:
dEli_Manyak bunu yazdı:
laflarına dıkkat et konuyu acan benım banada dokunuyo2.side senınde bayan olduguna ınanmıyorum ben konusmalarına bak kenar mahalle dılberlerı bıle daha terbıyelı bır agız yapısına sahıp bıde tahsilliyim diyosun aradaki çelişkiye bak
Ben anamdan böyle doğmadım sizler beni böyle yaptınız ...