folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yorumsuz ( Kendıne Hacker Koca Arıyor )

Yorumsuz ( Kendıne Hacker Koca Arıyor )

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CanaN
    CanaN's avatar
    Dişi
    Lan olum sunu anlayın artık bahsedılen kız ben degılım sıbere uye falan olmadım topıgı ben acmadım sadece gevseklıge tahammulum yok susun lan salllamayın bır ya dengesızler

Holyone bizi discoya götürrrr !!!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    007ajan
    007ajan's avatar
    Erkek

slm aha   sizde buna inandiniz ha  ben inan miyorum  cocuk sizlen buthis derecede oynuyo, ka  kardesim it isine millet  pc ila  ugrasiyon dende erkeklerinen   ,m adam    erkek hackerlik  yapiyor  demekki.  sbazilarimiz ola kanmiski,yok ani yasta deyiliz feklan yok uzagiz felan fuilan  gecin babaya  bunu , bayan oldugunu anlayim al benim msn   veriyom   deli_oglan52@hotmail.com         al hadi  bende  senden özür dilicem  töbe ya

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    the_legend
    the_legend's avatar
    Erkek
    ahaa biri bendenmi basetti aradıgın özelliklere sayıbım

LeGeNd
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Connection
    Connection's avatar
    Erkek

dEli_Manyak bunu yazdı:

Lan olum sunu anlayın artık bahsedılen kız ben degılım sıbere uye falan olmadım topıgı ben acmadım sadece gevseklıge tahammulum yok susun lan salllamayın bır ya dengesızler

laflarına dıkkat et konuyu acan benım banada dokunuyo

2.side senınde bayan olduguna ınanmıyorum ben konusmalarına bak kenar mahalle dılberlerı bıle daha terbıyelı bır agız yapısına sahıp bıde tahsilliyim diyosun aradaki çelişkiye bak

"Çevrelerine uymak için kendini yontanlar,tükenip giderler" Connection® MSN: koray@maviates.org
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CanaN
    CanaN's avatar
    Dişi
    Connection bunu yazdı:

dEli_Manyak bunu yazdı:

laflarına dıkkat et konuyu acan benım banada dokunuyo

2.side senınde bayan olduguna ınanmıyorum ben konusmalarına bak kenar mahalle dılberlerı bıle daha terbıyelı bır agız yapısına sahıp bıde tahsilliyim diyosun aradaki çelişkiye bak

Ben anamdan böyle doğmadım sizler beni böyle yaptınız ...

Holyone bizi discoya götürrrr !!!
Toplam Hit: 5521 Toplam Mesaj: 36