Youtube İçin Video Edit Programı Ve Birkaç Soru
-
merhaba müridler, aklıma özgün bir fikir geldi en azından daha önce hiç görmediğmden böyle birşeyi bi deneme yapacam fakat bu iş için hem video edit programı lazım kolayca kullanabileceğim birşey hem de sorum olacak o da şu : Video süreleri 1 dakikadan daha kısa olacak bu durum kötü mü olur. 10 dakikadan az olmamalı diye bir şey duymuştum da bilmiyorum nekadar doğru...
-
adobe premier 10 numara edit programı :D
-
Hocam bende ingilizce kanal açmayı düşünüyorum plan kamera vs herşey hazır
fakat o video edit vs çekim teknikleri düşündürüyor sezon tam anlamıyla bitsin işten vakit kalsın uğraşıcam biraz.
camtasia studio önerdiler basit gibi fakat deneme süresi bitince para ödemek gerekiyor.
-
PanxeR bunu yazdı
Hocam bende ingilizce kanal açmayı düşünüyorum plan kamera vs herşey hazır
fakat o video edit vs çekim teknikleri düşündürüyor sezon tam anlamıyla bitsin işten vakit kalsın uğraşıcam biraz.
camtasia studio önerdiler basit gibi fakat deneme süresi bitince para ödemek gerekiyor.
hocam crack li indir :D Camtasia güzel kullanıyorum ben fakat okadar ayrıntılı düzenleme yapamazsın işte yazı eklersin bikaç şekil ekleme vs olur. Kapsamlı değil
-
hacı 10 dk üzeri reklam alabilmek için gerekli minumum sınır. ben sony vegas kullanıyorum ama adobe ye geçmeyi düşünüyorum
-
Basit kurgu için camtasia studio
detaylı kurgu için adobe premiere
efektlerle videoya taklalar attırmak için adobe after effects öneririm.
-
hem fonksiyonel hemde basit olsun diyorsan sony vegas.. ama ben holywood kalitesine çıkacam diyorsan after effects.
-
aftır gençler bu işlerde gerisi boş..
-
DevilKingtr bunu yazdı
aftır gençler bu işlerde gerisi boş..
aftır da çok fazla detay için kullanılıyor. Otur film yap aftır la :D Endrı kırimır ın eğitimlerini az izlemedim zamanında :D
-
premiere ve after effect için ögretecek gösterecek bir arkadaş var ise ücretli bile olsa iletişime geçelim
-
blmrt bunu yazdı
premiere ve after effect için ögretecek gösterecek bir arkadaş var ise ücretli bile olsa iletişime geçelim
Hocam YouTube birçok insan var anlatan.
Afgan Rasulov ve Barış Özcan ın videolarına bakabilirsiniz.