Youtuber Olmaya Karar Verdim
-
Merhabalar dostlar,
Metalurji ve malzeme yüksek mühendisiyim ve iş arayış sürecim oldukça fiyasko. Öğretim görevlisi olmak istedim ama malum artık o iş pek beceri ile alakalı değil. Bir patron şirketinde 3k paraya gündüzümü ayrı gecemi ayrı mahvetmekte istemiyorum. Bu stresli süreçte biraz kafamı dağıtsın diye YouTube işiyle uğraşmaya niyetlendim.
Henüz net bir format belirlemedim, şuan aklıma ne gelirse atıyorum hangisi tutarsa ordan devam edecem. Şimdilik videolarımın prodüksiyon tarafı berbat ama onuda en kısa zamanda halledecem. Aşağıya link bırakıyorum ordan bakıpda tavsiye vereceklere şimdiden teşekkür ederim.
https://www.youtube.com/channel/UCQCloQp_tbzQLxfdmPNLcDQ
-
Elo kaç hocam
-
merhaba hocam önce kamerayı değiştirmelisin heralde.
-
yunusemre bunu yazdı
Elo kaç hocam
Elo nedir anlamadım?
-
akenaton bunu yazdıyunusemre bunu yazdı
Elo kaç hocam
Elo nedir anlamadım?
Satranç global rating :)
-
yunusemre bunu yazdıakenaton bunu yazdıyunusemre bunu yazdı
Elo kaç hocam
Elo nedir anlamadım?
-
Hocam youtube da onerim icerik olarak sevdigin bir hobin varsa onu koyabilirsin. Bu senin begendigin birsey oldugu icin sakin begenmezler mi acaba diye dusunme cunku insanlar herseyi arastiriyor.
İkincisi insallah is bulma surecin hizli olur , fakat bu 3k veren is neredeymis ben talibim 😄😄😄 saka bir yana asgari ucrete talim herkes o yuzden 3 k veren bir yer varsa hic bekleme derim. İyi gunler
-
Kamera için bir gimbal şart hocam. Çok sallıyorsun buda izleyen insanı yoruyor açıkçası. Onun dışında güzel bir mikrofonda dış sesi bastırabilirsen oda kaliteyi etkilicektir. Son olarak kamerayıda değiştirdin mi burdan yürürsün bence :)
-
Hocam bir kategori belirleyip ona yogunlasmak daha mantikli olur bence
-
italyan bunu yazdıyunusemre bunu yazdıakenaton bunu yazdıyunusemre bunu yazdı
Elo kaç hocam
Elo nedir anlamadım?
😅
-