Yüksek Ritim Fotoğraflar
-
Arkadaşlar kendime öyle değişik bir hobi edindim tam hobide denemez aslında, geçen gün güvercin uçuruyordum bir an bir baktım çatıya çıkmışım.
Çıkmayalı uzun yıllar olmuş çocukluğumda çıkmıştım en son, manzaraya bir baktım biraz tepede kalıyoruz aşağısı gözüküyor evler komple, hemen dondurayım dedim bu estantaneyi, yüksek yerlerden fotoğraf çekme arzusu var içimde bayağıdır.
Şimdilik bunları koyuyorum çok varoşça olabilir ¨|¨¨
Önce bahçelievleri sonrada tüm çekebildiğim yerlerden istanbul adına kendi panaromamı eklemeyi düşünüyorum, ilk işim zeki karsan sk, basin sitesi a blok daire 1005 e çıkıp tüm bahçelievleri ayaklarımın altına almayı düşünüyorum zamanla onlarıda eklerim umarım. -
1. Resim Soğanlıdan Yenibosnaya Doğru
2. Resim Soğanlıdan Kocasinana Doğru
3. Resim Soğanlıdan Parsellere Doğru
4. Resim Soğanlıdan Camlıkahveye Doğru
5. Resim Soğanlıdan Haznedara Doğru
6. Resim Soğanlıdan Güngörene Doğru
7. Resim Soğanlıdan Mezbaha Yoluna Doğru
8. Resim Soğanlıdan Soğanlıya Doğru
Mesaj 1 Agustos 2012 (Carsamba) Saat: 06:19'da 1-618-GR tarafından düzenlendi.
Mesaj 1 Agustos 2012 (Carsamba) Saat: 06:30'da 1-618-GR tarafından düzenlendi. -
Adama bak acik adres verdi lan :/
-
Adresi verdin, gelip bir çayını içmek bize düşer artık.
-
SweeneyTodd bunu yazdı:
-----------------------------Adresi verdin, gelip bir çayını içmek bize düşer artık.
-----------------------------
Gelin gelinde hocalar o verdiğim adreste ben yokum ama gidin bir selâmımı söyleyin : )) Orası bahçelievlerin en yüksek binalarından biri, deli hüseyin paşa cad'ini dikey olarak medikalPARK'ı ( Metroport'u ) da paralel olarak gören bir yer sahile kadar gözüküyor.
Yani ben bahçelievleri sokak sokak bilirim o yüzden adreste sıkıntı yok |¨¨ -
şu antenler ne kadar kirli bir görüntü yapıyor değil mi onları da yer altına alma gibi bişey olsa :D
valla bi sanat değeri yok hocam ama fotoğrafçılık aslında bu da olması lazım hayatın normal kesimleri bunlar :) -
zone bunu yazdı:
-----------------------------şu antenler ne kadar kirli bir görüntü yapıyor değil mi onları da yer altına alma gibi bişey olsa :D
valla bi sanat değeri yok hocam ama fotoğrafçılık aslında bu da olması lazım hayatın normal kesimleri bunlar :)
-----------------------------aklıma o geldi anasını satim günümüz mesleği çanakçılık :D
-
zone bunu yazdı:
-----------------------------şu antenler ne kadar kirli bir görüntü yapıyor değil mi onları da yer altına alma gibi bişey olsa :D
valla bi sanat değeri yok hocam ama fotoğrafçılık aslında bu da olması lazım hayatın normal kesimleri bunlar :)
-----------------------------
Hocam bunu göstermek istediğim için zaten karman çorman doğal olduğu gibi olanı göstermek istedim, bunlar en doğal görüntüler olsun resimlere en ufak seypa efekt bile vermemişimdir.
Bu zaman geçer yerler değişir ve farklılaşırsa resimleri bir yerden bir yere karşılaştırma imkanı verir benim amacım bu.
Yani bir yere çıkıp foto çekip 15 yıl sonra foto çekip ordaki değişimi net görmek.
O yüzden hiç bir efekt, açı, konum vs. gözetmeksizin direk spontane naturel çekim yaptım ve yapacak olanlarımda öyle olacaktır biîznillah.
Eğer bu efekt işi ile uğraşan arkadaş varsa el atsın kendine göre komple fotoları birleştirip vs vs değişik şekil versin seviniriz :| -
Hocam antenlerin kabloları gelişi güzel çekilmeyip, düzenli bir şekilde çekilse bu şekilde kirlilik yaratmaz belki :p
Direk kablolar gözüme çarpıyor benim hep. =P
Ama antenlerde sakat :D
Şöyle bir düzenleme yapılsada çok güzel olur.
Her sokağa veya mahalleye merkezi uydu kurulup evlere o şekilde dağıtılsa belki görüntü kirliliği giderilebilir. :D
-
çatıları görünce böyle aklıma direk kene geldi :D
-
şu çanaktan ne para kazanmışlardır ama